efekentli
yağmuru seven salaktır, maldır, rezil, serkeş, vasıfsız, karaktersizdir,yağmuru seven, saftır,hayasızdır,gaydır, balkondan düşmüş balkon çoçuğudur, ıslak terliğe çorapla basınca hoşuna giden ruh hastasıdır, yağmuru seven delidir, sonu bellidir, arabada beş evde onbeş yağmurda ellidir, en ilkel gericidir, kirli masayı sildiğiniz ıslak mendildir, yağmuru seven, sönüktür, ömrü dönüktür, patladığı belli olmayan voltajı düşük ampüldür, yağmuru seven kötüdür kötü senden benden herkesten kötüdür yağmur nimetse yağmuru seven ibrettir, hem faşist hem feminist hem koministtir, artisttir artis, yağmuru sevip, benim psikolojimi bozan en adi köpektir hatta ne köpeği kedidir kedi(çiftçiler-aşıklar-raporlu deliler hariç)

Yorumlar

portakalliordek
İzlemeyi çok seviyorum yapış yapış islanmayi değil 😂
hepcicegi
sana göre bunların hepsiyim o zaman. yağmuru seven insan derin kaliteli insandır. adamdır.
maviisik
oku dedin okudum . düşüncene saygı duyuyorum gerçekten sağolasn . yine de daha düşünceli davranabilirdin sonuçta herkes farklı düşünür .
benbirnotayim
@efenkentli ne ictiyse ben de ondan alabilir miyim lutfen?
saysomething
sen hiç güneşli bir günde aniden gelen bir yaz yağmuruyla, toprak kokusu eşliğinde ıslanmadın mı ? ve bunun tadını çıkarmadın mı hiç ? böyle bu durumda, üstelik kaçacak bi yerin de yoksa sen sevmesen de yağmuru, o seni bi güzel sever merak etme hem de sırılsıklam 😉
anonim
bu izmirliler hep gavad olmak zorunda mı?
herasenpai
bugünkü yağmurdan sonra çok güzel gökkuşağı çıktı ama :)
efekentli
çol ıslandım lan :(
portakalliordek
yalnız yazının sonunu okumamistim harbi abartmissin
efekentli
aşırı ıslandım çok sinir oldum ayrıca bu kadar yağmuru seviyorsanız gidin konuşun bence
anonim
siteye giris yapmadan beynini koseye birakanlardan biri.
anonim
sonunada bu yaziyi yazanin sorunlari vardir yazsaymişsın iyi olurmus
Gerekovic
bence bu kadar kızmasının sebebi sevdiğinin de yağmuru seviyor olması. hani uzun uzun yazmıştın sen buralara, hep de yazıyorsun. o kişi de mi yağmuru seviyordu?
foreveralone
@hepcicegi +1. yağmurlu bir gece de balkonda bira içmek ve düşüncelere dalmak favorim. üstelik gaydır filan demissin sen belki esprisine dedin dostum bilemem ama bu sitede de takılan gayler olabilir insanlar üstünde baskı yaratan basit bi kelime. yağmuru sevip senin psikolojini bozmuş olabilirler ama kaç insana olumsuz düşünce yansıtıp kendini dışlanmış hissetmesini sağlamış olabilirsin sende. bazen dikkatli olmak gerekir.
free
aynen iade ediyorum o yazdıklarını sana :)
imhotep
@onumarkamsobee hoaydaa hocam gay mı sevgılısı o zaman cevap hakkı dogdu
Gerekovic
@imhotep mumya, sevgilisi degil la. bak şimdi eger önceden sevdigi, pardon hala sevdigi kiz yagmuru seviyorsa, bu cocugun da nefret etmesi normal. nefret ettiklerine de sevmedigi seyleri söylemiş işte. diye de dusunulebilir. duygusal biri gibi duruyor buradan :d