bukalemun
hayatımda bu samsun kadar boktan bi memleket görmedim.. 4 yılda bıktım 2 yıl daha var napcaz la burda zaman geçmiyo varmı önerisi olan

Yorumlar

foreveralone
bence güzel şehir. bu birazda nereden geldiğine bağlı. ama hava tüfeğiyle milleti vuran bi adamı baska bi yerde göremezsin:d belki sıcaktan güneşe kızıpta ateş eden adana başka örneği yok.
bukalemun
23 yıl istanbulda yaşadım..12 yıl başakşehir gerisii bakrköy ve taksim..yterli mi :))
free
çay demle çay :=)
kirlibeyazkedi
tıp mı okuyon bilader uzadı mı?
blackimpala
bu şehir sevdiren kişiyle güzel diyorum ve kaçıyorum 😂👋
Gerekovic
@free yine mi çay? ben seni hep cay ile hatirliyorum. :d bu adami taksime yollayin gitsin daha ise yarar :d
free
@oas karadeniz deyince milli içecek çay da.. iş gereği sürekli çay molaları oldugu için bağımlılık haline geldi... kim ne dese bir çay demle diyoruz :)
Gerekovic
@free kolay gelsin. ben de cay sevemem öyle. icmem yani :) afiyet olsun :)
free
@oas tşk ederim.çayı küçümsemeyeydin iyiydi..beş sene öncesine kadar sadece kahvaltı da içerdim denizlide olduğum yıllarda :) ama şuan çalıştığım iş dolasıyla gün boyu içer hale geldim.
Gerekovic
bir memleket gördüm.. @free ben de bir kahvaltida iciyordum ama gecen dönem olmasi lazim, bizim kizlarla okey oynarken baya icmisim:d cayi kucumsemiyorum. sadece sevmiyorum..
bukalemun
kirlibeyazkedi hz.dahil 5 yıldı 3.snftan uzadı derbeder oldum burda ders çakışmıorun okuşa gitmiyorum kafa gidik
bukalemun
dipnot beni samsuna değil dünyaya baglayan biri yokki..olsa fena olmazdı..ama suc candan ablada..yalan dünya herşey bomboş dedi millet hayattan umudu kesti mk :))
bukalemun
çay severim içerimde..adam akullı çat demlemeyi bile bilmolar burda para için kendilrini satacakkar nerdeyse kalite yok para kazansınlar ama zihniyetsizler
anonim
havacılık kulübüne gel yamaç paraşütü yapalım dostum :d
bukalemun
anonim_bayan yeminle aklımda biliyo musun..gençlik merkezinde katıldım bi ara bi seminere bi dünya para istediler sinir oldum..nerde sizin mekan