bitmishaziran
bakın bilinçaltım o kadar karışık ki rüyamda uzayda evleniyordum. gelinliğim de bir guzel bir guzel anlatamam ay da zıplaya zıplaya yavaş hareketlerle ilerliyodum bir de dua edip yatmistim sevdigim cocukla alakali heralde bize dünyada evlilik gozukmuyor gencler 😂 o zaman bende diger tum gezegenleri satın alırım o nikah oyle ya da boyle kıyılacak. onu da gectim annem istihareye yatmisti benim icin o da uzay mekiğindeymis. dugunume yetisse bari 😂😂

Yorumlar

orlito
rüyada uzayda olduğunu görmek; bireyin muhtemelen, ailesinin takdirini kazanacağına, aşk hayatında tatmine, problemlerden uzak olacağına, yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, alın teriyle elde edilen ganimete, gençlerin sevgisini kazandığına, problemlerden uzak kalacağına, bonkör yabancıya, zavallı bir kimseye yardım edeceğine, sorumluluk sahibi biri olacağına, hayat dolu bir kıza, iyi sağlığını muhafaza etmeye, verdiği sözünü yerine getireceğine, torun sahibi olacağına, sukunete ereceğine şeklinde anlama geldiği belirtilmiştir.
bir başka tabire göre de rüyada uzayda olduğunu görmek , sevinmeye, memuriyette makama çıkılacağına, ticari yatırıma, borçlulara yardım edeceğine, mazlumun hakkını koruyacağına, parasal yükü bulunan kimseden uzaklaşılacağına, kalp temizliğine şeklinde anlama geldiği belirtilmiştir.
rüyayı farklı açıdan yorumlayan bazı rüya tabiri yorumcuları da şöyle yorumladılar: sorunlardan arınmış kalacağına, yağmura kardeşleri ile arasının düzeleceğine yaşlılığının da sağlıklı geçeceğine kısa sürede duyulacak memnun edici değişimlere şeklinde anlama geldiği belirtilmiştir.
merak ettim senin için araştırdım @bitmishaziran hakkında hayırlısı inşallah mutlu olursun 😊