anonim
bir sevgilim vardı uzun yıllar beraberdik aynı evde yaşıyorduk onu çok seviyordum bi gün yok yere beni terkedip gitti ve haftalar sonra ben onun yüzünden çok hasta olduğumu öğrendim meğer cinsel hayatı aktifmiş ve taşıyıcıymış birlikte olduğumuzda bana da bulaştırmış o şimdi yok ama ben onun hastalığıyla yaşamak zorundayım, ilerlemiş ve kanser olmam an meselesi. İlerde çocuğumda olamayacak tabi yaşarsam şimdi ne yapacağımı bilemiyorum ne kesin tedavisi var nede bu durumda destek alabileceğim biri giderken benide öldürüp gitti...

Yorumlar

Gerekovic
demek ki ne imiş? dikkat etmek gerekiyormuş biriyle birlikte olurken. geçmiş olsun. anlamadığım şey, uzun yıllar boyunca hiç anlamamış olman. neyse.
frances
geçmiş olsun. destek merkezlerinden yardım alabilirsin.
matricariachamomilla
ne desem bilemedim üzüldüm cidden
orlito
allah şifa versin kardeşim ama söylemek istediğim birşey var "5 dklik zevk için ahiretinizi karartmaya değer mi? cehennemden kombine alıyorsunuz yapmayın!!"
anonim
kara dul😨
anonim
yatmasaydinizzzz hic uzulmedim
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
yazın yediğin hurmalar kışın bir yerini tırmalar.
kondom marketlerde satılıyor.
hak etmişsin kardeş kusura bakma
database
prezervasyon yaptırmak şart. hastalık ve kürtaj önleme avantajlarıyla.....

anonim
hic uzulmedim diyecem olmicak sırf o kızlar için bizim gibi temiz kızları üzdünüz lan allah yardimcin olsun kardaş
anonim
boyle tatli tatli yemenin aci aci sicmasi olur
pillibebek
keşke tedbirini alsaydınız ama şu saatten sonra yapabileceğimiz bir şey yok, bir dahaki sefere daha dikkatli olursun, tez vakitte kurtulursun inşallah, geçmiş olsun..
anonim
İnsanlar çok ön yargılı. kimse kimseyi ilişkiue girdi diye yargılamamalı. herkes çok sevdiği insanla bir şeyler yaşamak ister, uzun yıllar da berabermişsiniz ve mutlaka ileriyi düşünüyorsunuzdur zamanında. ayrıca bir kız olarak söyluyorum ki, kız istemediği sürece bir erkek o işi tamamlamaz, kusura bakma kardeşim ama sevgilin yolluymuş ki sana vermekle kalmayıp başkalarına da vermiş. sevmişsin yapmışsın kimsenin bir şey demeye hakkı yok. kendini suçlama güçlü ol ve iyileşmek için elinden geleni yap. gelecekte hayatına girecek insan bunu hakediyo çünkü. İyileşmen dileğiyle...
anonim
bol keseden salla cok yesilcam filmi izlemeyin etkisi boyle