pikaccu
bide dolanıyorum ortalıkta "ben çok güçlüyüm, kimse beni üzemez, hiç bişey beni yıldıramaz" diye. b*k öyle.. tek bir fotoğraf ağzıma etti yine. güçlü falan değilim ve en zayıf noktamı bilmeyen hiç kimse yok etrafımda. yaşadığım evi, bu şehri, arkadaşlarımı her şeyi terk etmem gerek tekrar nefes alabilmem için. olmuyor böyle, ya da en azından ben yapamıyorum. başkasına verdiğim aklın azıcığını bile kullanamıyorum. canımı yakan şeylerin üstüne gidemiyorum. İçimdeki umudu yok edemiyorum. gözyaşlarımı silemiyorum artık. güçsüz görünmekten nefret ediyorum ama güçlü de kalamıyorum. benim yaşadıklarımın benzerini yaşayan çok insan var etrafımda ama bakıyorum da hepsinin elinden tutup kaldıran sevdikleri var, onları sevenler var. bense düştüğümde nerden geldiğini bile anlayamadığım tekmeler yiyorum her seferinde. fazlasında gözüm yok yemin ederim. tek istediğim, sol yanımdakini söküp atacak ve yerine taht kuracak, sevgimin her zerresini hakedecek bir adam. gel artık.. yoruldum bak...

Yorumlar

orlito
böyle kaderin ... @pikaccu
pikaccu
@orlitorenk isyan değil bu söylediklerim haşa, kaderim böyleyse yaşayacağım mecbur ama.. aması öyle işte 😥
orlito
kader dediğin 3 şeyden ibaret. ne zaman doğucağın ne zaman öleceğin ve alın yazın. geri kalanları allah senin kendi iradene bırakmış yön veren sensin @pikaccu ne biliyim ayağıma gelen şansları teker teker tepdim biri olsaydı emin ol çok farklı bir orlitorenk olurdum.
ucuncunesilsaglikci
@pikaccu bence guclusun sen,neden biliyo musun? kimse degil sen kendin gozyaslarini silebilmissin,belki su an her zamankinden daha cok vurgun yedin coktun ama bu toparlanamayacagin anlamina gelmiyo,salma kendini
kayipgalaksi
neden bir "adam"? seni o düştüğün durumdan kurtaracak şey sadece bir "adam" mı? sen o "adam"ı beklerken belkide çevrende seni mutlu edecek, güç verecek şeyler uçup gidecek sen sis lambalarını yakmadığın için.
pikaccu
@orlitorenk hayatımıza tön veren biziz evet ama gücümüzün yetmediği şeyler var işte hayatta. @ucuncunesilsaglikci yorumun için teşekkür ederim, yine de sırtında bir destek bekliyor insan. @kayipgalaksi bir hocam anlatmıştı dersinde, insan vücudundaki her organ iki tanedir. hepsinin bir eşi vardır, iki göz, iki akciğer, iki el, iki dudak... sadece kalp yalnızdır. onun da elbet bir eşi vardır ama başka bir bedende. İnsan kalbi atmaya başladığı ilk andan itibaren eşini bulmak için uğraşırmış. kalbinin diğer yarısını bulup tamamlarsan gerçekten mutlu olursun demişti hocam. ben onu bulduğumu sanmıştım ama yanılmışım. şimdi onu ordan çıkarabilmem için kalbimin gerçek eşine ihtiyacım var. çünkü ben hâlâ diğer yarımın o olduğuna inanıyorum ve bir yalana inanmak fazlasıyla acı veriyor.
orlito
ben senin destekçinim emin ol ucuncunesil de öyle @pikaccu 😊
pikaccu
teşekkür ederim, eksik olmayın @orlitorenk @ucuncunesilsaglikci
kayipgalaksi
@ikizler benim anlayamadığım şey kendini iyi hissetmek için illa birisine mi ihtiyaç vardır? bunu başka şeylerde bulamaz mı insan? ki bence şuan @pikaccu gayet de güçlü biri. halen içinde bir umut var bu çok güzel bir şey. ama o umudu, o mutluluğu, o güçlülüğün nedenini, kaynağını tek bir kişiye, tek bir şeye, tek bir varlığa indirgemek yanlış bence. eksikliği başka şeylerle de tamamlayabilmelisin.
pikaccu
@kayipgalaksi haklısın ama giden benden öyle bişey götürdü ki ne yapsam yerine koyamıyorum. hayatta yeri doldurulamayacak şeyler var. tabiki mutlu olmak için yüzlerce sebep var ama her mutluluğun ortasında bir eksiklik hissedince tamamlamak istiyor insan. kusura bakma yeni uyandım cümleleri toparlayamıyorum pek.