anonim
şu kızlar erkeklerin dış görünüşüne çok önem veriyor yakışıklı mı değil mi çok önemli. biz kızların dış görünüşüne önem verdik mi ruhsuz oluyoruz. nerde kadın erkek eşitliği ben 160lık hobbitleri sevmek zorunda mıyım bir kilo makyajla bile güzelleşemeyen kızı ben napıyım, manken gibiyim manken gibi kıza asılcam tabi :)

Yorumlar

pofuduk
ins bulursun
mavimandalena
herkes dış görünuşe önem veriyor daha beni kalbim güzel diye seven birini görmedim malesef erkekler daha çok önem veriyor bence
anonim
ben sana manken olamazsın demedim adam olamazsın dedim
orlito
ulan 😂👍 adam kendince haklı kimsenin bişey demeye hakkı yok
anonim
yokluğa düşüp memesiz kızları yalaya yalaya tepemize çıkardılar.
dislananmuhendis
herkes kendisi gibi birini ister. sen şimdi makyajla bile güzel olamayan kız diyosun kız abansa makyaja boya küpü diyceksin. biz size güzel görünmek için cabaliyosak bi zahmet erkekler de uğraş versin
fenomen
kızlar paraya bakıyor hepsinden önce :d
esmerr
👏👏👏👏
portakalliordek
160 im ula allah vermiş ben napiyim hobbitim işte o benim simdi senin bu kafayla yanina manken gibi kız almak hakkında benim yanıma sülün gibi çocuk aramam haksızlık mı nerede bu adalet
anonim
bu bahsettiğin şeyin kız erkek ayrımı yok ki, iki tarafta da bu karakterde olanlar var. arabası olsun altında şunu bunu olsun diyen kızlarin baktığı erkekler de tiki bin ton makyajlı kızlara bakıp takılıyolar. insanoğlu dışını beğenmediğinin içini merak etmiyor tabi ama gerçekten yürekli olan insanlar zaten ciddi manada iç güzelliği ön planda tutuyorlar. aslında bayanlar daha çok bie erkeğin dış görünüşündense davranış şekline, fikirlerine daha önem veriyor ama erkekler ilk önce bayanların dış görünüşüne bakıyor. bunlar benim fikrim tabi kimine doğru kimine yanlıştır, iyi geceler cümleten :)
orlito
yemin ederim kahkaha atmamak için kendimi zor tuttum @benbirnotayim 😂😂 millet uyuyo lan yazmayın şöyle şeyler
benbirnotayim
@orlitorenk nasil yazmayim ya. 160 dedigin ne yani 160 degilim ama ayip yani insallah karpuz gibi bir kiza asik olur. hatta kapisinda kul kole olacak kadar.
orlito
karpuz güzel meyve o zaman yaşadı bu çocuk @benbirnotayim 🤓
benbirnotayim
farkli bir bakis acisi. sen de karpuz ye o zaman. @orlitorenk 👍👍👍
anonim
@benbirnotayim neden insanlar kendilerine yakışanı isteyince nefret kusuyorsunuz? yazıyı yazan ben degilim. yakışıp yakışmadığını önemsemek doğru veya degil konu bu degil. kadınlar şöyle şöyle erkek istiyorum derken erkeklerin durumunu soran yok. sen 1.70 erkek seviyor musun? ha yokluktaysan ona bisey diyemem.
benbirnotayim
terbiyesizlesme istersen anonim. hobbit ne ya. insanlari gorunusleriyle degil beyinleriyle siniflandirin. yuregiyle siniflandirin.
anonim
bak beyinden bahsediyorsun yorumu ben yazmadım dememe rağmen hobbit ne ya diyorsun. ben yazan anonim değilim. ama adama hak veriyorum kısmen. kimse kimseyi yüreğine göre siniflandirmaz bunu başta ben yaşadım ama neyse sonuçta kimsenin umrunda degil @benbirnotayim
benbirnotayim
anladim onun sen olmadigini. herkes yuregine gore siniflandirilmayi hek ediyor. 👋👋 bence sen git yarani baska yerde deş.