ceksiparov
sevgili dostlar ve pek de dost sayılmayanlar. tam da bugün itibariyle mezun olmuş bulunmaktayım. vedaları her ne kadar sevmesem de sizlere bugün yaşadığım son bir anı ile veda edeceğim.
bugün tramvayda 3 arkadaşımla sauna cinsinden bir vagona bindik. ama içerisi bildiğiniz gibi değil sanırsınız ki dünya deodorant karşıtları toplantısı var(bi ara pastırma kokusu bile aldım). her neyse bu sauna vaziyetinden bunalmış biçimde 2-3 vagon ileri geçtim burnumun direği kırıla kırıla sonunda makinist beye ulaştım ve "fin hamamı da var mı acaba? burası fazla koktu da mentol belki burnumu kendine getirebilir" dedim. adam alaycı konuşmama rağmen durumu anladı ve klimayı son devire getirdi sonunda arkadaşlarımın yanına geri döndüğümde tebrik eden mi dersin teşekkür eden mi dersin bi teyze torununa adımı koyacağını söyledi o derece alkış gözyaşı falan tramvay çağan ırmak filmine döndü.
her neyse haydi cümleten arrivederci..
ceksiparov yani bendeniz (artık kendimi ifşa etmem de sakınca görmüyorum) f.g İstanbul'a kimyager olarak gitti gider. darısı başınıza diyeceğim fakat omü de bu bi hayli zor. kendinize iyi bakın hadi eyvallah.
ha bi de keti var sağlam bi müzik grubu mutlaka dinleyin benden söylemesi...

Yorumlar

rose
bilginize isim soyisim yazarsanız gördüğünüz gibi sansürlenir