bjk
saat 06.55 ve ben uyuyamadım. uykum gelmedi. alışmışım çünkü bazı cümlelere onu duymayınca da uyuyamıyorum ister istemez. ama böyle gitmez bu iş. bir şey engel olmuş uykumun gelmesine ama iyi olmuş sanki. uyursam biliyorum nasıl rüya göreceğimi. korkuyorum uyumaktan. uyumam lazım çünkü uyanınca bisikletimle batıparka gideceğim kulağımda müzikle. bunu yapmam lazım mecburum. ve gözlerimin kapanışını "mümin sarıkaya - ben yoruldum hayat" ile yapıyorum. sizlere günaydın.

Yorumlar

kebelek
sen gülene kadar uğraşacağım seninle @bjk günaydın😊
bjk
bjk @bjk
7 yıl
gülerim elbette @kebelek senin için gülerim de niye uğraşıyorsun zamanla olur bu gülme demek ki daha zamanı gelmemiş
ucuncunesilsaglikci
acini anlayabiliyorum yasadigin sey tabikii kolay dgil ve buraya istedigin gibi yazabilirsin en dogal hakkin. ama bu yaziyi sevdigin kisinin okuyacagini bile bile buraya yaziyosun ve o bunu okuyunca kim bilir daha ne kadar uzulecek. gitmek istemedigi halde gitmek zorunda olabilir insan ve emin ol senin caninin yanmasindan daha cok cani yaniyordur,sevdigin bi insani bu kadar uzmek insanin icini daha bi yakar cunku biliyorum. bu yuzden bence baska bir nickname'le yaz buraya, ben olsam oyle yapardim tabikii tercih yine senin kardesim
bjk
bjk @bjk
7 yıl
@ucuncunesilsaglikci okumuyor o daha buraya girmiyor öyle birisi değil okumak istemediği şeyleri okumaz ki ben de öylesine yazıyorum içimi döküyorum üzülsün diye de yazmıyorum ama ben düşünceli davranışımı o kişiye karşı bitirdim yine de sağolasın önerin için.
Rıza Kaan Tangöze
@bjk kardeş okulun bitmediyse sana bi 100'lük le eşlik etmek isterim dönem başında ?
bjk
bjk @bjk
7 yıl
tam adamına söyledin @degisikbiradam 100lük dediğin alkol bildiğim kadarıyla ama ben alkol sigara kullanmıyorum
Rıza Kaan Tangöze
@bjk bende başka birşey kullanmıyorum ama vişne suyu da içeriz nolacak :)
bjk
bjk @bjk
7 yıl
@degisikbiradam uludağ frutti olabilir o zaman 😁