anonim
oğlum hangi hayvanat üzdü lan o kızı.tam rahat ettim gidip sahilde geçireyim bu günümü dedim güneş kum deniz diye bir baktım hatun ağlıyor.cız etti içim biraz izledim dayanamadım gittim sonunda yanına sordum.bir bakışı var gözleri dolu dolu her kırptında gözlerini ikisinden de damla damla yaşlar yanağına süzülüyor sarılıp teselli edesim geldi.biraz güldürmeye çalıştım allem ettim kallem ettim başardım gibi de oldu hatta sakinleşti sohbet ettik biraz ama sonra benim kalkmam gerek diyip hareketlendi.en son bir gülüp teşekkür edişi var bırakasım gelmedi lan.sesi hala kulaklarimda.aşık mi oldum ne oldum lan al karsina oturt butun gun izle.hangi karaktersize agliyorsan ağlama be güzelim valla değmez bak.ama allah büyük inşallah karsilasiriz tekrar.o güzel yüzün hep gülsün aramalara başladım bulursam bırakmam. yarın yine giderim hatta ertesi gün de her fırsatta giderim bulayim şu kızı yeter ki.adını söyledi sadece ilk sordugumda sorsana soyadını da oğlum de mi.ama o an onu mu düşündüm be abi neyse bulurum ben onu bulurum.umarim yani

Yorumlar

anonim
meriç arkadaşımızı alkışlayalım. sevgililer bazen kavga edebilir, bazen iki tarafta ağlayabilir ciddi anlaşmazlıklarda. sen kimsin hıyar gelip araya kaynayıp onu bulurum diyorsun. böyle böyle ilişkilerde 3. olan tipler yok mu yatacak yeriniz yok. bir gün sen de sevgilinle anlaşmazlığa düşersin, biz de gider sevgilini teselli ederiz sonra da sağa sola yazarız hatta buluruz. umarım.
silindi
vaybe, hayatımda böyle bir çelişki, dram görmedim. İki tarafta haklı, yani hem içini döken anonim haklı, hemde içini döken arkadaşa sitem eden anonim_bay haklı. ne desem bilemedim. beynim durdu resmen..
anonim
allah bilir ne yaptı da o kız o haldeydi siz onun bakislarindaki üzüntüyü kırgınlıgi görmediniz nefes alırken o hıckırık sesini duymadınız.kirmis dokmus kızı onun gibi haketmeyenlerden dolayi sonradan herkes o şekilde yapacak diye düşünüyorlar işte birinin onarması gerekecekse kalbini o neden ben olmayım.yüzüne bakınca o öyleyken benim canım acıdı lan öteki sığır da o şekilde midir hiç sanmıyorum.zaten hakkıyla sevse kıymet verse o kızı o kadar ağlatacak konuma getirmez.o kız mutlu olsun abi allah sahibine bagislasin yüzü gibi kalbi de tertemiz bir insan eminim doktugu yaslardan belli.o sevdiği sığır da gönlünü alsın adam gibi sevsin ağlatmasın lan o zaman yoksa da böyle abi başka biri olacak ne olacak başka
esmerr
haklısın bi kız olarak düşüncene katılıyorum ortalık öküz dolu çünkü 👏👏
foreveralone
ben bu hikayeyi biliyorum. sonunda olan hikayeyi yazan anonime oluyordu. o kız da o sığırda mutlu oluyordu bizim ki avcunu yaliyordu. ağır spoiler içerir.
anonim
gitmiş narin kız ona gönlunu açmış sonrada bunun karşısında kırık bir kalp almış ben bilmem yine de aradım bir ipucundan yola çıkarak.burda vardır belki gelir içini döker diye bekledim ama burda yok anlasilan.telefonunun ekranında birşey görmüştüm bir anlık onunla bir sonuca varabilitim oğlum böyle de gizemli lan hiç yok nasıl olacaksa.hersey olabilir hayatima anlam katcak insan nerde biliyor muyum sonuçta.karnıma bir şey saplandı o yanımda dururken öyle göz kırpmak gelmedi içimden bakin o derece lan.böyle gözünün içine bakacakken nasıl gıdıp şu dangalsklari buluyorlar ona da ayar oluyorum.nasip kısmet gençler neler olacak görelim.
anonim
belki de kiz birine çok büyük bir kötülük yaptı belki kiz gidip sevgilisini aldattı sevgilisi öğrendi ve terketti şimdi de ağlıyordu. bence gözyaşı bu kadar çabuk insanların masum olduğuna inandırmasın sizi.
anonim
ayni benim durumum olmuş kizin aynisiydim.. anonim söype ona gercekten haketmiyor karsi taraf gozyaslarimizi