kirlibeyazkedi
sevgilim başbakanlık sitesinde bile hesabın hiçbir yerde nickin olmayacak dedi bir sonraki emre kadar. omü dedikoduya bakmak aklına gelmez diye umuyorum , whatsappım bile yok el insaf. ben iyiyim de çevre kötü. İlişkinin ilk aylarında tabi ki normal hayatına devam edeceksin ben rahat bir adamım diyordu hayırdır rahat mı battı anlamadım.

Yorumlar

foreveralone
buna nasıl izin veriyorsunuz anlamıyorum. sizin hiç mi hayatınız veya arkadaşlarınız olmayacak. yanlış anlama ama biraz eski kafa bence. bunun bi adım ilerisi karısını çocuğunu dovenler oluyor
kirlibeyazkedi
bilmiyorum google arama motorundan resimlerimi bile kaldırttı yani sosyal medya hesabım silindiği halde var olanlar da çıkmıyor artık. kendi fake facebooku varmış onu verdi kullanacaksan bunu kullan tek ben ekli olayım gibi. omü dedikoduyu da demek istemiyorum çünkü tekken insanın canı sıkılıyor burada kafa dağıtıyorum. İnternet kötülük doluymuş gerek yok dedi normal okul arkadaşlarıma bir şey dediği yok. ve bu birden oldu yani ilk başlarda hiç takılmıyordu son bir haftadır böyle.

dövme olayı çok abartılı öyle biri değil eminim @foreveralone
güven sorunu benden kaynaklı mı ben sarsacak hiçbir şey yapmadım eminim @odin
Yabadabadu 🔥
hep öyle olur zaten. batmış belli ki. ya da ipleri fazla eline vermişsin. herşeyine "tamam sen nasıl istersen aşkım, kızma canım kaldırırım hemen, bak bitti. peki, kıyafetimi değiştiririm. çok mu açık? sahi mi? birdaha giymem o zaman. konuşmama dikkat mi edeyim? en iyisi konuşmayayım ben, hah sen yeterki iste. arkadaşlarımla ne mi işim var kafede? tamam sen olmadan kafelere gitmem. sosyal medya hesaplarımı mı sileyim ? etraf şerefsiz mi dolu? haklısın canım kimseye güven olmuyor. zaten bende kullanmıyordum. bla bla bla. " allah kurtarsın. çok kıskanç insana katlanmak zor.
Maviş 🐣
@kirlibeyazkedi aranızdaki ilişki boyutunu bilemiyorum tabiki ama verdiğin taviz çok büyük. sende hayatta böyle sosyal medya çok kullanmayan biriysen belki senin için sorun değildir fakat ileride senden daha büyük tavizler istenebilir. kendini ezdirme bir kadın olarak hiçbir koşulda. annen baban sana böyle kısıtlamalar getirmezken eşin bile olmayan bir erkeğin getirmesi ve senin buna uyman ne kadar doğru ki. gerçi eşin de karışmamalı ya orası ayrı. sen bir bireysin bu yaşına kadar o yokken gayet güzel yaşamışsın bundan sonra ne olabilir ki yani.
kirlibeyazkedi
@bilbakalimbenkimim ben mutluyum aslında ama birden oldu engel olamadım sosyal hesaplarını temizledim oh diye seviniyodu o değil hattımı bile değiştirmem için iki gün kafamı şişirdi. durup dururken bir şey yapmazken olunca garipsedim. sadece onunla olmak istiyorum yoksa böyle şeyler bence de hiç hoş değil. en nefret ettiğim kadın tipi oluyorum silik kendi beynini kullanmayan.
kirlibeyazkedi
@mavis evet çok güzel anlatmışsın durumu tam da senin dediğin gibi o böyle davranınca çocuk gibi hissediyorum çünkü anne baba tavrı bunlar sevgili değil.
Rıza Kaan Tangöze
baba bu nedir yahu siz ilişki mi yaşıyorsunuz yoksa sen tutsak mısın onu anlamadım ben sanırsam bu hesap şifresi istemenin bambaşka bir boyutu. böyle bir şeye kesinlikle tepkisiz kalmamanı rica ediyorum senden. çünkü böyle bir isteğe boyun eğersen o ilişkiden sana fayda geleceğini düşünmüyorum katiyen. bir diğer fikrim arkadaşın seni elinde tutamayacağım korkusu ne diyeyim daha sende tamam demişsin şimdiden geçmiş olsun.
Yabadabadu 🔥
kaybetme korkun, ağır basıyor. ama nereye kadar böyle davranabilirki? ya da sen, nereye kadar dayanabilirsin? hadi çok aşıksın anlarım amenna, ama ilerde bu senin için, hiç mi sorun olmayacak? şuan hoşuna gidiyor olabilir, ilerde pişman hiç mi olmayacaksın? tepkini koymalısın. hea ama illa "pasifleştirdi beni, artık tepkim geçerli olmaz." diyorsan. katlanmaktan başka çaren yok. sadece sevgi ile de hayat geçmiyor, bilgine..
foreveralone
nerde lan benim feminist bacılarım :d
kirlibeyazkedi
@odin , odin hızını alamamışsın türkçe öğretmeni çoşturuyor , cok güldüm.
kirlibeyazkedi
@bilbakalimbenkimim şu an ondan başka kimseyi merak etmediğim için sorun yok gibi duruyor ama büyük bir sorun ben de farkındayım . ondan vazgeçmek yerine tavrından vazgeçirmeye çalışacağım öteki türlü ilişkiden sonra sudan çıkmış balığa dönüyor insanlar. orta yol bakcam. ben de çok feminist takinirdım ama ilk defa böyle hissediyorum birine karşı.
kirlibeyazkedi
özne deyince öyle sandım , bi yerde biri türkçe öğretmeni yazdı sanıyordum ben hep mevzuları eksik alıyorum demek ki burada :))
kirlibeyazkedi
aktif cümlenin nesnesi , pasif cümlenin öznesi çok iyi olmuş ben de kullancam birine👍👍
Yabadabadu 🔥
doğru olanı yapmış olursun.. zaten ayrılık taraftarı değilim. kolay gelsin, diyeyim en iyisi. gerçekten seviyorsun, bâriz belli zaten.. :)
dimitri
kız arkadaşım ortak hesap açalım demişti bir keresinde. bende kabul etmedim hiç sevmem öyle şeyleri. 2-3 gün trip attı bana. beni önemsemiyor musun tarzı laflar etmişti. bende güzel bir dille ortak hesap açmak seni onemsedigim anlamına gelmez hem ben kendi hesabimdan arkadaşlarım ile özel meselelerde konuşuyorum senin onları okuman konuştuğum kişinin özeline saygısızlık olur belki o senin okumani istemez demiştim. bak bunu biraz düşün bana hak verirsin diye de düşünmesi için teşvik ettim. sonra haklı olduğumu ve düşüncesizlik ettiğini söyledi ve sorun kalmadı. sen eğer kendi değerlerinden sırf o istiyor diye vazgecersen allah korusun ayrılık felan olursa çok pişman olursun. o yüzden her şeyi mantık suzgecinden geçirip ona aciklarsan kabul etmemesi için hiç bir neden kalmaz
benbirnotayim
boguluyorum pencereyi acin 😰😰😰
Maviş 🐣
@kirlibeyazkedi keşke en baştan kabul etmek yerine denilenler gibi iknaya çalışsaydın. lisede uzun süreli bir ilişkim vardı bana işte sana denilen gibi çevre kötü şöyle böyle yapardı ve bütün facebook falan onun ellerindeydi ilişkimiz bittikten sonra öyle garipsedim ve kendime sen böyle güçsüz biri miydin diye düşündüm ki resmen sindirmişti beni. koruyucu olması çok hoşuma gidiyordu ama o zamanlar gelecekte ne kadar başıma dertler açabilir bu iş düşünememiştim. fakat sen şimdi üniversitede okuyan bir bireysin bu ilişkiler artk belki evleneceğimiz insan olacak gözüyle ilişki yürütülmeli ve evlenme ihtimalin olan bir insanın sana böyle kısıtlamalar getirmesine izin vermemelisin. İleride cidden pısıp çok ciddi tavizler veren birine dönüşebilirsin. umarım hakkında olan en güzel kararı verirsin kendine iyi bak