anonim
sadece arkadaş olduğum bir kıza yapılabilinicek süpriz tavsiyeleri istiyorum. mutlu olmalı herkes :)

Yorumlar

anonim
geçen sene kankam doğum günümde başka bir kankamla beraber doğum günüm kaynaklı kütüphanedeydik odalardan birinde çalışıyordu onlar beni çağırdılar yanlarına bi gittiğimde ne göreyim böyle küçük kekler almışlar üstlerine kürdanla küçük kağıtları keserek üstlerine batırmışlar. yazdıkları yazılar çok güzeldi uğradığım şokta baya büyüktü sevindiydim baya bu senede fakat ikiside doğum günümü kutlamadı. kahrolsun bağzı şeyler.
ucuncunesilsaglikci
boyle paray kiyip bisey almaktansa kendi emeginin de isin icine katilacagi bisey hazirla bence :) benim oyleleri daha hosuma gidiyolar :)
Yabadabadu 🔥
arkadaşının sevdiği yazarın kitabını alıp, arkasına duygularını düşüncelerini yazabilirsin. dostluğunuzun anısına. ya da sevdiği bir çikolata mutlaka vardır, onlardan alabilirsin. o da olmazsa, istediği birşeyi yakınlarından öğrenerek sen alabilirsin. ya da herşeyi geçtim resmin çizebilen arkadaşın varsa, resmini çizdirebilirsin. sonrada çerçeveletip ona hediye edebilirsin. baktın bunların hiçbiri kafana yatmadı ya da saçma geldi, o zaman iki güzel söz söyle gitsin. bunu düşündüğün için bile, mutlu olur bence 😏
matricariachamomilla
al lunaparka görür beraber eğlenin