anonim
kandiliniz mübarek olsun, hayırlı cumalar :) arkadaşlar fikirlerinize çok ihtiyacım var yardımcı olursanız mutlu olurum. 2 tercih var önümde ve felaket ikilemde kaldım. ktü eğitim fakültesi mi? omü eğitim fakültesi mi? ktü eğitime gittim, gezdim şehri, yurtlarını gördüm gayet iyiydi. omü hakkında da pek bir bilgim yok eğitimi, yurtları, ulaşımı, kampüsü, şehri nasıldır sizce? her iki üniversitede arkadaşım olmadığından birinci ağızdan bilgi alacağım kimse yok. üniversitelerin web sitelerindeki bilgileri de okudum ama o da bir yere kadar ve omü' de okuyan öğrencilere sorayım dedim. birde şöyle bir soru sorayım siz olsanız hangisini tercih edersiniz? neden? yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Yorumlar

anonim
omü eğitim fakültesinde hocaların egosundan geçemezsin 40 kişi tek ders sınavına girdi bir dersten .ktü daha iyi bi seçenek omü pişmanlıktır .
anonim
omü tabiki de
yazarfencelebi
omü yü de ktu yu de çok iyi biliyorum şehirden tut da üni eğitimine kadar bence ikilem bile olmamalı omü tabiki. :) trabzona gidersen pişman olursun. ha tabi omü ye gelince sevmeye bilirsin keşke ktu olsaydı filan ama ktu yu bilmedgn için diyeceksndr :) hiç dusunme omü yaz :)
erkegimsiodun
omü yaz her şey okul değildir sen o şehirde de yasicaksin samsun öğrenci için ideal denebilecek şehirlerden ulaşım desen çok iyi her yere dolmuşla falan gidebiliyorsun öğrenciler allah var edepli saygılı ben bir terbiyesizlik görmedim ha gelelim hocaların ego meselesine olan kadar olmayanda var ego diyorsunuzda adam 20 25 yaşındaki insanlarla muhattap oluyor oldu paşam sen çalışma artistlik yap hocada seni geçirsin lise devri kapandı ama onlar anlamaz hem adam o kadar sene okumuş birakta azcık egosu olsun.iyisiyle kötüsüyle ben çok seviyorum omüyü belki bazı kötü şeyleri var etkinlikler konusunda falan onuda hallederler galiab
anonim
kesinlikle omü. her açıdan.
anonim
omüü tabiiki
anonim
ktü ye gitmemeni tavsiye ederim şahsen :)
berserker
ben egitim fakultesini bilmem ama ben olsam omuyu aklimdan bile gecirmezdim pollyannaciliga luzum yok omuye gelip kim mutlu olmus kim demis ki aaa egitim goruyoruz bilginin asli bizde. tabi isin bilgiyse biseyler ogrenmek kuru kuruya mezun olmak istemiyosan gelme derim
anonim
diğer bölümleri bilmem ama işitme veya zihin bölümünü katiyen tavsiye etmem onun dışında omu samsun güzel ;)