Yabadabadu 🔥
allah’ım, sen bu yazısını okuduğum kişinin duasını kabul eyle. düğüne kadar eski haline dönsün, iyileşsin. amin. biraz emrivaki yaptığımın farkındayım ama kalkıpta bana dua edin yazacağıma, okuyarak duama vesile edeyim dedim. 😅 kusuruma bakmayın, bu aralar duaya ihtiyacım vardı. hadi yine iyisiniz sizide yormadım. 😆 sağolun. allah'a emanetsiniz.

Yorumlar

orlito
vay uyanık 😄 o zaman amin diyelim
matricariachamomilla
ulan bu cümlede anlatım bozukluğu mu var diye ilk cümleyi birkaç kez okudum 😂
anonim
İlk cümleden olayı çakıp "yaa bi s. git" diyerek okumayı bıraktım. dua isteyecek, onda bile bir üçkağıt. bu ne perhiz bu ne lahana turșusu
Yabadabadu 🔥
uyanıkkık yapmak lazım arada, çaktırma :d @orlitorenk seninde duaların kabul olsun sağol. 😄
Yabadabadu 🔥
bende nasıl toparlasam diye uğraşmıştım, özne bozukluğu oldu gibi @matricariachamomilla 😂
Yabadabadu 🔥
zihniyetin saçma. esprisini anlamamak, senin problemin. şuan dualar havada uçuştu bana, bunu okudun diye kesin kabul olacak. allah razı olsun 😏 @anonim_bayan
anonim
dua dediğimiz mevzu kalpten gelerek yapılır. bunu okuyan herif sıradan bir yazıyı okudu ve geçti. senin gibi kendini zeki sanan arkadașlar da iște dualar havada uçuștu bana der. İnsanların okuyup geçtiği allah katında gerçek bir dua mıdır bir düșün bakalım. ne mantık yoksunu insanlarsınız arkadaș yav kullan șu kafayı iște allah vermiș bir șeyler..
Yabadabadu 🔥
bunu bende biliyorum. bilgi verdiğin için sağol, yoksa dua aldım diye sevinecektim bende. havalara uçacaktım hatta. yazdığım yorumu anlamayacak kadar aciz olmanada şaşırmadım. tamam sen zekisin, sen mantıklısın. aferin sana zeki ve mantıklı insan. @anonim_bay tamam sensin. :)