Ailenizin Gayriresmi Doctoru
nefret ettiğim solcu mahir ve deniz bile siz gidin rütbeliler gelsin demişti. ya da ülkücüler asla askere silah sıkmamıştı. siz rütbelileri bulamayınca anasının kınalayıp gönderdiği kuzusunun kafasını kestiniz. çünkü siz demokrasi isteyen değil işİd'in türkiye şubesinin itlerisiniz. pkknın senelerdir isteyip yapamadığını demokratik(!) hayvanlar yaptı.
darbeye karşı ses çıkarırken zavallı erin kafasını kesmeyecektiniz.
şimdi 2 ay sonra referandum yapılacak. hepiniz gönül rahatlığıyla gidip başkanlık gelsin diyebilirsiniz. o da yetmeyecek. zaten güç bela geçinirken bir de suriyeliler gelir. siz eğer müslüman iseniz ben değilim. ben kafirin önde gideni olurum da bu zihniyet ile aynı dine mensup olmam.

Yorumlar

isis
@anonim_bay bu ülkede polis ne için var? ben şahsi görüşüm olarak hiçbir vatandaşımın ölmesini istemem,kabul de edemem,öldürülen askerlerden bahsettim ben,hiçbir suçu günahı olmayan insanlardan.emri veren halka sıkanlardan değil.sözde demokrasi diyorsunuz daha kelime anlamını bilmiyorsunuz.halk elinde silahla ortalıkta dolaşıyor.bu ülkede hukuk ne için var? sokağa kimse çıkmasaydı ölen vatandaş olmayacaktı,ayıca askeri öldürmekte halka kalmadı,yakışmadı.bu ülkedeki diğer güvenlik güçleri nerede? demek ki bu kadar yetersizmişiz.İnandığınız din size öldürmeyi mi emrediyor?kim ki bir günahsızın kanına buladıysa ellerini,zemzem suyuyla yıkansa da arınamasın.