Ailenizin Gayriresmi Doctoru
nefret ettiğim solcu mahir ve deniz bile siz gidin rütbeliler gelsin demişti. ya da ülkücüler asla askere silah sıkmamıştı. siz rütbelileri bulamayınca anasının kınalayıp gönderdiği kuzusunun kafasını kestiniz. çünkü siz demokrasi isteyen değil işİd'in türkiye şubesinin itlerisiniz. pkknın senelerdir isteyip yapamadığını demokratik(!) hayvanlar yaptı.
darbeye karşı ses çıkarırken zavallı erin kafasını kesmeyecektiniz.
şimdi 2 ay sonra referandum yapılacak. hepiniz gönül rahatlığıyla gidip başkanlık gelsin diyebilirsiniz. o da yetmeyecek. zaten güç bela geçinirken bir de suriyeliler gelir. siz eğer müslüman iseniz ben değilim. ben kafirin önde gideni olurum da bu zihniyet ile aynı dine mensup olmam.

Yorumlar

anonim
hayırdır sen ne asıp kesiyon? klavye erkekliği yapma çık as kes ozaman burdan mı sallıyon sokaktakilere? sen evinde koltuk altında pısarken millet dışarda tank önüne yatıyordu. geleceğini kurtarmışlar bide ne diyor. kendini akıllı sanması yok mu o bitiriyor adamı. askerin kafası kestiler diyip duruyor sanırsın canlı şahit. o boş konuşan ağzını bir kere de 161 şehit içinde aç, kafası tankla ezilmiş insanlar içinde aç! herkese koyun diyor kendisi güdülmemiş koyun. anlamadığım okadar kural varken bu mesajımı nasıl yayınlamışlar ozaman bu yorumu hayli hayli onaylarlar.