anonim
büyük bir hayal kırıklığı yaşayıp yeniden güvenmek mümkün mü ? yeniden sevebilmek... çok uzak geliyor.

Yorumlar

anonim
tabii ki mümkün hatta daha bile güzel oluyo ama sonuç güzel bitmeyebilir. risk alıcaksın seviceksin belki yeniden hayal kırıklığı yaşıycaksın ama hayat bu yapcak bi şey yok
anonim
@odin belki de yanlış kişilerde denendi hep doğrular o yüzden böyle kim bilir
@amphitrite evet bazı şeyler denenmeden bilinmez yine kötü şeyler olmasından korkuyorum ama burda da @anonim_bayan dedigi gibi risk almak gerekiyor ama yine bir hayal kırıklığı daha yaşayacak gücüm yok hayırlısı . teşekkürler.
anonim
@odin haklısın genelde hep böyle oluyor zaten ya yanlış tercih doğru zaman ya da doğru tercih yanlış zaman. evet çok kırıldım ama umut dolu bakmak istiyorum yinede her şeye. ama kaçınılmaz bir gerçek de var tabi. aynı senaryo olmasındansa hiç olmasın da diyorum. kafam bi hayli karışık.
anonim
@odin kötü şeyleri, doğru karar vermek için bir yol olarak görmek lazım o zaman. zaten olumsuz bir insan degilim mutlulugu buna da baglamiyorum bu herkes için değişir mutsuzum diyemem ama bu da olacak illa ki sonu güzel olsun istiyorum benim sevdigim gibi çok seven sevmenin anlamını bilen biriyle mutlu bir hayat. daha dogru insanla karşılaşmadım sanırım ve unutmam teşekkür ederim.
anonim
@odin e yalnızlık da bi yere kadar :) o zaman moral bozmuyoruz. umarım daha fazla kötü deneyimler yaşamadan doğru sonuca ulaşırız :)
anonim
@odin lütfen yanlızlıga bi lafım yok çoğu zaman bende severim kendilerini :d kendi kendime konuşur dururum. deli degilim ama bazen anlatma ihtiyacı duyuyorum ve bi bakmışım kendimle başbaşayım. üyelik de aklımdaydı uzun zamandır hep okuyodum ama ilk defa yazmak nasip oldu. bu tavsiyenden sonra bakacagım :)
anonim
bu arada çok sagol her şey seninde gönlünce olsun mutluluk hiç kapından eksik olmasın
anonim
sanko seninki de biraz aşırıya kaçmış gibi :d @odin o kadar yalnızlık da iyi değil. ayarları iyi tutmak gerek sonra bozulabilir :d
anonim
@odin yaşlılığı erkene almak herhalde planın. çık gez dolaş bi daha bu günler geri gelmez :d
anonim
@odin sanırım 27 ya da civarlarıydı. bu da yaşlı olduğunu göstermez :d
anonim
@odin hayat seni erken yaşlanmaya doğru götürüyorsa buna bi dur demelisin :d
anonim
@odin hayat herkese farklı şekilde oynuyor oyununu. yinede mutlu olmayı biliyorsun bu güzel bir şey. hayata hep güzel bakmalıyız. umudumuzu hayallerimizi de kaybedersek kendinimizi de kaybetmiş oluruz. hem biraz da sakalsız dene nolmuş yani :d
anonim
alışılmayacak bi şey yok ki zaten. mutlu olmaya çalışırken mutsuz olduğun içindir @odin
anonim
hep kötü olanı yaşadıysan eğer
anonim
okudugum bölüm gereği soruyorum merak ettim nihilizmi her yönüyle mi savunuyorsun
anonim
hayatta her şeyin bi anlamı bi sebebi vardır
anonim
anladım. tam anlamıyla içten en son ne zaman güldün ?
anonim
yegeninin doğduğuna sevindin mutlu oldun yani
anonim
insanların sevdikleri kıymetli oluyor hele ki aile çok başka. demek istedigim yani mutlu oldugun anlar vardır illa ki. seni gerçekten gülümsetebilen en küçük şey bile bi sebep.