anonim
merhaba dedikodu ailesi
okulum bu sene bitti. bu zamana kadar hiç kız arkadaşım olmamıştı ta ki 1 ay öncesine kadar . bir ay önce bütün cesaretimi toplayıp dünya güzeli birine duygularımı açtım allahtan karşılıksız değilmiş ne kadar şükretsem az. fakat kız arkadaşım almanyada yaşıyor ve kesin türkiyeye dönüşlerine bir yıl var. şimdi sorum şu size uzakta sevgilisi olan arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz ilişkinizi korumak için? çünkü ikimizde bu ilişki bitmesin istiyoruz . burda olduğu zamanlarda günlerin tadını doyasıya çıkardık şimdi gitti fakat dönüş için bilet bakmaya başladık bile bende vize işlemlerini kurcalıyorum sürekli. hadi bir el atın şu kardeşinize yardım edin bize.

Yorumlar

shaggy
@odin teşekkür ederim . umarım bu dikenli yolları dediğin gibi bir an önce geçeriz birlikte.
@anonim bayan aslında zorluk sadece bazen bir dk bile birlikte olmayı istiyor insan ama çok şükür başka hiç bir sorunumuz yok. güven konusunu ise hiç açmıyorum bile sonsuz güven duyuyorum kendisine onun da bana güvendiğinden hiç süphem yok . umarım sonumuz güzel olur.
@dipnot iyi dileklerin için teşekkür ederim. gerçekten mesafeleri görmezden geliyoruz. söylediklerin okadar haklısın ki katılmamak mümkün değil. umurım dediğin gibi hep mutlu oluruz.