anonim
merhaba dedikodu ailesi
okulum bu sene bitti. bu zamana kadar hiç kız arkadaşım olmamıştı ta ki 1 ay öncesine kadar . bir ay önce bütün cesaretimi toplayıp dünya güzeli birine duygularımı açtım allahtan karşılıksız değilmiş ne kadar şükretsem az. fakat kız arkadaşım almanyada yaşıyor ve kesin türkiyeye dönüşlerine bir yıl var. şimdi sorum şu size uzakta sevgilisi olan arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz ilişkinizi korumak için? çünkü ikimizde bu ilişki bitmesin istiyoruz . burda olduğu zamanlarda günlerin tadını doyasıya çıkardık şimdi gitti fakat dönüş için bilet bakmaya başladık bile bende vize işlemlerini kurcalıyorum sürekli. hadi bir el atın şu kardeşinize yardım edin bize.

Yorumlar

shaggy
@yarinlariseverim öncelikle güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederiz. hiç böyle cevaplar beklemiyorduk. zaman ayırıp uzun uzun yazdığın ve tavsiyelerde bulunduğun için. böyle insanların olması bile mutluluk veriyor. birbirimize böyle zamanlarda yardım etmezsek ne zaman edebiliriz ki :) bu konuda yalnız olmadığımızı bilmek, başkalarının da uzaktan ilişki yürüttüğünü bilmek bizi de cesaretlendiriyor. bize de güç veriyor. yalnız değiliz ve bu şekilde de yürüyebiliyor bir ilişki. biliyoruz birbirimizi belki uzun zaman göremiyeceğiz ama tek umudumuz tekrar görüşebilme ihtimalimiz. varlığı dahi yetiyor sabretmeye.
tavsiye ettiğin gibi fırsat buldukça sürekli skype da görüntülü konuşmayı kolluyoruz ve o da olmasa nasıl olurdu bilmiyorum. İnsan sevince tabi her türlü zorluğu göze alıyor ve inanıyorumki ilişkiyi daha da güçlendirir bu mesafe. başta zor gelse de sonunu düşünmek bir harika. İnsanın sevdiği göz önünde olunca yumuşuyor, kızamıyor bütün dertleri yok oluyor sanki. tek tutanağımız sabretmek, beklemek. elbet bir gün diye. İnşallah bizim ve sizin gibi uzak mesafe yaşayan ilişkilerin sabrı hiç azalmaz sürekli bir güç, bir yardım, bir destek alabilir ve ilişkilerimizi yürütebiliriz. ben buna çok inanıyorum ve inanmaya da devam edeceğimz.. ve hepimize sonsuz sabır diliyorum :)