anonim
gözüken o ki, canik başarı'da okuyanlar omü'de okumak zorunda kalacak. şöyle bir imza toplasak yeni otoparklar yaptırsak, şu okula bi starbucks açtırsak fena olmaz diyorum?

Yorumlar

anonim
arkadaşım sen neden kendini bu kadar kasıyorsun? devlet üniversiteleri almazsa başka vakıf üniversitelerine gideriz. benim altımdaki araba mı rahatsız ediyor seni bu kadar? senin otobüse binmek zorunda olman, benim kendi aracım ile gelmemi bu kadar mı yediremiyorsun? ne yapalım? senin ailenin durumu iyi olsa sen vakıf üniversitesine gitmeyecek misin? sana araba almayacaklar mı? tek sorun bu şartlara senin değil benim sahip olmuş olmamdan kaynaklanıyor. dünya da özel üniversite olmayan ülke de neredeyse yok denecek kadar az ayrıca.

niye bu tarz şeyler ile ayrıştırıyorsun insanları. bu zamana kadar ki yorumlarıma bakarsan eğer okulu, eğitim sistemini ve hocaları eleştirdim. kalitesiz eğitim var işte. bu durumun seninle ne alakası var, neyi üzerine alınıyorsun da bu kadar saldırganlaşıyorsun.

ayrıca insanların parası arttıkça farkındalığı azalıyor zannedersen klasik anadolu insanından zaten bir farkın yok demektir. şu an vakıf üniversitesinde okuyorsam aptal olduğumdan değil, sanat ile ilgilenerek bir yandan da okul okumak istediğim için. bilmediğin, içinde bulunmadığın yaşamlar hakkında böyle konuşman yanlış. empati kur.