anonim
üçüncü senem bitiyor samsun'da ama bi sövdürüyor bi sevdiriyor kendini valla devrelerimi yaktı iyice

Yorumlar

lamazi
@anonim_bayan ozaman ne dolaşıyon buralarda haydi
anonim
@lamazi öyle tanıdık geliyorsunki anlatamam
misafirolgelbanaborekleracarimsana
memlekete gidince samsuna dönmek istemiyorsun, samsun'dayken memlekete gitmek istemiyorsun bu bende de 3 yıldır böyle bir bunu aşamadım:)
lamazi
@anonim_bayan anlatmazsın olur biter
anonim
@lamazi bence tahmin ettiğim insansın ama uzatmıycam :d
anonim
ukalalık var biraz? @lamazi
anonim
İlk olarak ukala diyenle aynı anonim değilim ama haklı şimdi :d İkincisi sen sandığımı nerden çıkartıyosun acaba @odin bu nasıl bir egodur
anonim
ayrıyetten beni birine benzettin galiba tanıyomuş gibi yorumlar falan ilginç
anonim
nickim olduğunu nerden biliyon. asıl sen ruh hastasısın sanki sana yazdım yazmazsan yazma bana ne
anonim
@odin yegeninle ilgili bi anıyı bana anlatmıştın akşam ama bu yazıyı yazan ben degilim o yazdığım dışında da bi şeyde yazmadım. sorunlu ve kurgususal zekası gelişmiş he bazı şeyleri anlatıp söylemekle hata etmişim.
lamazi
@anonim_bayan omü nün yalandan kraliçe bozuntusu en azından bende ego var sende neler var anlat bilelim..
bu sitede birşey fark ettim küfür hakaret tehdit ve buna benzeri hiçbirşey yazmıyorum ama nedense burda yazan omü nün özgüven eksikliği olan kızları yazdıklarına karşı istemedikleri cevapları aldıklarında terbiyesizce ve küstahça bir tavır sergiliyorlar.. aloo omü nün özgüveni olmayan kızları yazdıklarınıza karşı istemediğiniz yazılar yorumlar yapıldığında tribe girip terbiyesizce cevaplar vermeyeceksiniz hattinizi bileceksiniz.
lamazi
@anonim_bayan çakma özgüvensiz kişiliği oturmamış anonim takılan bayan arkadaşlar özellikle bana ukala diyen anonim takılan bayancık.. egomda tavan ukalalığımda kral benim vede kralını tanımam..
lamazi
@odin kardeş seni tanımasamda eyvallah.. bu anonim bayancıklar için bu siteyi çok sevdim hepsini dize getirmek için burdayım..
anonim
@lamazi şöyle bi baktım da ne sana egon var demişim ne de başka bi şey. yorumların hakkında bir şey de söylemedim ki yaptığın yorumlar beni rahatsız etmiyor. seni birine benzettim o kadar neye alınıpta köpürdüğünü anlamış değilim. şuan bunu baya gülerek yazıyorum kuyruğuna basılmış kedi gibi ciyaklamanın sebebi nedir acaba? bu yorumlarda sana ukaladan başka bi şey denilmedi ki onu da ben demedim. burda terbiyesizlik yapan biri varsa o da sensin.
lamazi
@anonim_ bayan bende kuyruk yok ama sende sanırım kuyruk acısı var
anonim
@lamazi sorun işte tam olarak burda başlıyo. anlamsız bir saldırganlık falan acısı olan sensin güzelim. kimse kimseye durduk yerde hakaret etmez. tabii bu normal insanlar için geçerli. he ben normal değilim durduk yere hakaret ederim falan modundaysan az ötede oyna. tuhaf ergenlerle tartışacak ya da uğraşacak değilim
lamazi
@anonim_ bayan bak sen halen daha uzatıyor ve hakarete devam ediyorsun yok ergen yok başka tarafda oyna falan filan saçma sapan sözler kelime darağacın az olduğu belliki aşağlayan tarzda yorumlar yazıyorsun ilk yorumu oku nedemişim ozaman ne duruyorsun burda haydi.. bundaki hakareti söyle bana vede sonrasında gelişen muhabbetin benim üzerinde oynandığını düşünmem doğaldır. burdan hakaret değilde gerçek hayatta ne elde ettin mesela ben okulu bitirdim iş kurdum para kazanıyorum sen nediyosun yok ergen yok şu tarafda oyna yok şöyle yok böyle ezerim seni hemde fena ezerim ama belliki senin yaş 21 22 gibi ergen olduğun için fazla seninle muhataplığa gerek yok
anonim
@lamazi hayır yani sen kimi eziyosun. burda konunun senla alakası yokken durduk yerde bana hakaret ettin sen. sadece fazla alıngansın. ben de mezun oldum ve kısa bir süre sonra çalışıp para kazanmaya başlıycam. neyse bi de benden büyükmüşsün o yüzden uzatmıyorum haydin selametle