misafirolgelbanaborekleracarimsana
sevgilim ve kankası geçen gün rakı içmişlerdi. kankası sosyal medyaya "gelecekte bizi kendilerine aşık edecek o harika kadınlara kadeh kaldırdık." yazmış. hadi kankasının hayatında biri yok da pardon da benimkine ne oluyorsa artık! kırarım o kadehi de şişeyi de! kırmasın minnoş gönlümü!!!

Yorumlar

anonim
sizin hepinizi bir yere toplayıp tribistan cumhutiyetini kurmak lazım. ülkeyi kısır döngüye soktunuz iki nesil erkek şimdiden kafayı yedi sayenizde fatihin torunlarıydık sayenizde bilmediğimiz renk tonu, gün dönümü, antin kuntin işler, kahve çeşidi, mekanlar kalmadı. resmen bie nesle soykırım bu ilerde kezbanus çağı olarak tarih kitaplarında gösterilceniz.
Rıza Kaan Tangöze
yanlız rakı demişsin o şişe saygıyı hak ediyor kırmayalım lütfen.
misafirolgelbanaborekleracarimsana
anonimbay, haklı bir trip , hayatında bir kadın varken gelecekte aşık olacağım dersen hayatındaki kadına haksızlık etmiş olursun. ben normal zamanda trip atan biri değilim bir kere denedim onda da "senin tribini s..." şeklinde tepki alınca bir daha denemeyeyim dedim lakin şimdi akşam akşam sinirlendim. siz de bir kezban lafını bulmuşsunuz ne yapsak kezban da kezban. nefes alsak kezbanız size göre.
misafirolgelbanaborekleracarimsana
@degisikbiradam benim kalbim saygıyı hak etmiyor mu kırılırken. kırılan şişe olsun sadece, yürekler tuz buz olmasın
Rıza Kaan Tangöze
ya dostum tamam kalbin saygıyı hakediyor olabilir bak ona bir şey demiş miyim ben ama rakı şişelerimiz kırılmasın.
misafirolgelbanaborekleracarimsana
@degisikbiradam ben de zaten sadece onunkini kırmak istiyorum istisnalar kaideyi bozmaz. diğer rakı şişeleri duruyorlar yerlerinde.
Rıza Kaan Tangöze
dostum uzatma bak beni kır ama o şişeyi kırma rica ediyorum git viski kır vodka kır bira kır konyak kır rom kır tiner kır ama rakı şişesi kırma lütfen.
misafirolgelbanaborekleracarimsana
@degisikbiradam ağız tadıyla gider yapamıyoruz yarabbim. ya zaten nereye kırıyorum şişe mi kalır şimdiye içip atmışlardır.
Rıza Kaan Tangöze
sghajsghajdgh ben anlamam o senin sevgilinse rakı da benim sevgilim saygı şart
misafirolgelbanaborekleracarimsana
@degisikbiradam tamam seninle barış ilan ettik rakının sevgilisi beyefendi ben de barışımızın şerefine sana bir şey sormak istiyorum ben doğum gününde benim sevgiliye rakı almak istiyorum ne marka oluyor onlar ben hiç içki tüketmiyorum yeni rakı mı oluyor adı bi de yanında ne alınır? sence rakı kötü bir hediye seçeneği mi
Yabadabadu 🔥
kafasında kır bence. aklı başına gelir belki. İçin yanar biraz ama idare et :)
Yabadabadu 🔥
sevgili yüreği işte. :)
Rıza Kaan Tangöze
dostum kusura bakma nickini yazamıyorum ben akshakjhgsd ama bence rakı al hem kankasına sorabilirsin ne tarz rakı seviyor diye bişeyi de belirtmek istiyorum benim sevgilim bana rakı alsa evlenirdim ben o kızla dhaskdh tabi ki de böyle bi durum yok ahsgfah
Rıza Kaan Tangöze
@bilbakalimbenkimim ya ne istiyonuz rakı şişesinden kırmayalım kırdırmayalım lütfen ya
misafirolgelbanaborekleracarimsana
@degisikbiradam kankasina soramam sevgilim sevmiyor öyle şeyleri. kankasinin eski kız arkadaşı durmadan ona mesaj atıyordu bizimki delleniyordu. şimdi ben de atsam sinir olur diye düşünüyorum. doğum gününe çok az kaldı sen bir şey der misin tek çeşit rakı yok mu ya şaşırdım.
Rıza Kaan Tangöze
benim fikrim direk sorman yönünde hiç bir erkeğin aklına gelmez rakının hediye edileceği ama kendin eşlik edebileceksen al bi yudum da olsa bence yanında ol
misafirolgelbanaborekleracarimsana
@degisikbiradam rakı hediyesi saçma mı? rakıyı çok seviyor para yüzünden bira içiyor doğum gününde içerse mutlu olur diye düşündüm. tamam o zaman kankasına sorarım ya da çaktırmadan benimkine sorarım direk.
Yabadabadu 🔥
boş şişeyi kırdıralım o zaman. o da mı olmaz @degisikbiradam
Rıza Kaan Tangöze
saçma demedim ya beklenmedik birşey
Gerekovic
ama simdi şöyle düşün, belki kızınızdan bahsediyordur gelecekteki:)) tamam tamam şöyle yapalım, kankasi söylemiştir, o da kirmadan kadehi kaldirip icmistir. bosver gitsin. ne olacak ki? alt tarafi raki ya. sinirlerini germene de degmez, trip atip isleri buyutmeye de. ama bak lafini sok çocuğa:d ben bu mesaji anca görmüşüm kardes gec kaldim:/
Gerekovic
benim bildigim bir de tekirdag rakisi var. teyzemin sevdigi ondan biliyorum. su kankasiyla icmesinden konuyu açıp, oradan sevdigi raki cesidine veyahut da sevdigi ickilerden acip sevdigi rakinin markasina olayi baglayabilirsin sanki. sacma olacagini sanmam
misafirolgelbanaborekleracarimsana
@onumarkamsobee çok güldüm sen fazla iyimsersin bence:) yok bunun hesabını hallettik neyse ki:) evet kankasi demiş o da kaldırmış uzatmamış biz kadınlar gibi irdelemiyor erkekler:) tekirdağ rakisi tamam bu aklımda olsun ben hiç içki bilmiyorum tersi gibi de. evet belki rakı almam bi doğum günü gelsin de şimdilik bu var aklımda pasta yemediği için:) sen geç yazsan da dolu dolu yazıyorsun oas:)))
Gerekovic
misafirolgelbanaborekleracarimsana iyimser degilimdir aslinda ama kendime kötümserim ben. baskalari icin iyi kismini görürüm:d ben demistim diyeyim mi? sevindim halletmenize :d irdelemek demisken. böyle seyleri degil de baska seyleri irdelerim ben. onlarin sonucunda da hep bir beterlik olur :/ ya aslinda teyzemden duyduguma göre tekirdag rakisi digerinden daha iyiymis. altin kapagini aliyor hep. çoğu kisi de yeni raki denilen markayi iciyor sanirum. ya raki hediye etmen hos olur aslinda yani pasta sevmiyormus. bizim arkadaslar mesela alkol sever fizik hocamiza viski almislardi yanlis hatirlamiyorsam. yani bir icki aldilar da viski miydi emin degilim:d adam gayet mutluydu:d teşekkür ederim dolu yazdigimi düşündüğün için:))
misafirolgelbanaborekleracarimsana
@onumarkamsobee dolu dolu yazıyor musun bilmem ama bi yana benim nickimi yazmışsın üşenmeyip ne diyeyim:))))
misafirolgelbanaborekleracarimsana
@onumarkamsobee içki içmeyenler anlamıyor ama içen için iyi bir hediye oluyor sanırım çünkü onlar için baya değerli:) tekirdağ rakısı altın kapak aklımda olsun bu o gün gelsin bakalım param da olursa alırım:)))
çok irdeleyince insan bir şey buluyor ve sonunda da üzülüyor. allah beterinden saklasın.
Gerekovic
evet onlar icin degerli. bol bol sevenini bilirim :d fiyati sanirim 100 lira idi ama teyzem büyüğünden alıyor. :)
a o irdelemek olmazsa olmazim beniiim. cok güzel kurgu yaparim kafamda:d bir de ona inanir, depresiflesir, sinirlenir, streslenir ve o sekilde patlarim:d beter olan kendime beter olusu. bazen anlatmam bile :d
Gerekovic
valla kaydetmeden yazdim ben o nicki:d üşenmem o konularda. zamaninda su mensin olayi olmadan önce, ben kisa olan nickleri kendime göre uzatip yaziyodum misafirolgelbanaborekleracarimsana:d
database
madem sevgilin var sende niye misafir ol gel bana diye nick alıyorsun güzel kardeşim....
misafirolgelbanaborekleracarimsana
@database sen misafirlikten ne anlıyorsun arkadaşım? adı üstünde misafirlik ha ama benim nickimdeki özel misafirlik içeren bir kısım sen de haklısın börek açılıyor sonuçta onu da nazan abla'ya (öncel) soracaksın ben bilmiyorum ben bu siteye kaydolurken onu dinliyordum dedim bu benim nickim olsun.
misafirolgelbanaborekleracarimsana
@onumarkamsobee senin nickin de uzun aslında da benimki gereksiz uzun olmuş.
misafirolgelbanaborekleracarimsana
@onumarkamsobee ben yazdım, ben oynadım, ben bozdum hesabı:))) o herkeste yok mu biraz kafasında kurup inanmak ona göre davranıp sonra üzülmek en güzeli açık açık konuşmak cesaretlenip böylece hiçbir şeyi kurmamak tabi onu da her zaman yapmak zor.
Gerekovic
ya ben gecenin 3unde mi ne almisim bu nicki. eski nickim daha kisaydi ama cabuk bulunurdu. ondan degistirdim:d keske "oas" alaydim:d ya azalttim kurmayi ama hala kuruyorum. bu sefer anlatiyorum en azindan:) dikkat etmek lazim aslında..
database
bak bak bide laf çakmış ne "onloyoson o"😂😂 darlama beni şarkıda ne anlattığı net sende allaha emanet
misafirolgelbanaborekleracarimsana
@onumarkamsobee çoğunluk oas diyor zaten benim gördüğüm:)))
azalır ya büyüyoruz olgunlaşıyoruz gerçi takıntılar kalıyor hep.
Gerekovic
evet çoğunlukla öyle derler :) takinti sonucta. pek gitmez. ama olsundu:)
Gerekovic
sanirim ilk sana söyleyeceğim. evet ilk sana söylüyorum. neden bilmiyorum :d ama ben yaklaşık 4 buçuk saat önce terk edildim ve hissiz halime dönmeye çalışıyorum. sanirim basariliyim. yani dizi izledigim süre boyunca. diziyi biraktim ve buraya döndüm ve ve bilemiyorum neyse bu da geçer:)
misafirolgelbanaborekleracarimsana
@onumarkamsobee oha canım benim samsunda olcak cidden bulusmak istedim şu an seninle. oas yeni gördüm durduk yere mi oldu? birden ayrılalım mı dediniz kavga mi ettiniz. tabi ki geçer , neler geçmiyor ki ama sakin ol evet beynini oyala biraz dizi falan izle ama insanın aklından çıkmaz en güzeli biriyle buluşup dertleşmek. kavga mi ettiniz barışır mısınız? allah hakkında en güzelini nasip eder inşallah.
Gerekovic
sorun yok yani hakli bir seydi canim. adam hakliydi. düşündü tasindi ve kararini verdi. bahanelere siginmadan asil sebebi söyledi. asil sebebi duyunca da insan diyecek bir sey bulamiyor ki. iki taraf da birbirini biliyor. onun o karari nasil aldığını da biliyorum. ayrica kendimi de biliyorum. hak ettim :) ben konusmayi sevmem ki :) neden yazdim buraya onu bile bilmiyorum cidden :d
misafirolgelbanaborekleracarimsana
@onumarkamsobee ben de konuşmayı sevmem ama dinlerim ve bazen de kanım ısınır anlatırım. konuşmayı sevmediğin çok belli sevseydin tanımadığın biri yerine arkadaşlarını arayıp konuşurdun. millet böyle bir şeyi whatsapp gruplarına konu ediyor. sen çok konuşan biri olsan sitede bu kadar yazı yazmazsın. senin rahatlama şeklin de bu işte.
Gerekovic
cidden ne kadar da çok yazmisim ben buraya :) ama işin ilginc yanı ben çevremde konuskan kiz olarak bilinirim. hem de çok konuskan. yedikleri çenesine giden kisi olarak. ama nedense özel hayatimdakileri pek acmam. yakin iki arkadasima bile yürüyüş yaparken, "bitti onunla" demistim sadece ve yürümeye devam etmistim zamaninda. ve ikisi de bir baktilar sonra e olmasi gereken oymus yapip devam :) yazmak demisken. yazmak insanlara iyi gelir ki :) hem de cok iyi gelir. aglamayi beceremem ama yazarken aglamaya baslarsam da kimse durduramaz. cok cirkin agliyorum bu arada. şimdi sadeceyazmak istedim. baska da konuyla ilgili yazmam sanirim ama. :)
misafirolgelbanaborekleracarimsana
@onumarkamsobee hayırlısı olsun nasıl rahatlıyorsan onu yapıyorsun en güzeli:)