anonim
başarı öğrencisiyim ve burada yazılanları okudukça okulu bırakmayı düşünüyorum. hak helal etmemeye kadar gelmiş durum. biz de mağduruz arkadaşlar yeni bir okula yeni hocalara alışmak kolay mı? kapasite farkı var diyorsunuz tabi ki lys bir kriter ama insanları buna bakarak bu şekilde aşağılayamazsınız. zaten kapasitemiz sizden düşükse endişelenmenizi gerektiren ne var? bu şekilde düşünüyorsanız ileride meslek hayatınızda size engel olmayacağız dediğiniz gibi bizden iyiyseniz. artık işe alımlarda diplomanın yeterli olmadığının farkında değil misiniz? lütfen bir üniversite öğrencisine yakışır şekilde tepkiler verin, derdinizi anlatırken kelimelerinize biraz dikkat edin.

Yorumlar

sanattarihcisi
yazılanlara inanmayın. gönül rahatlığıyla gelin. çok güzel arkadaşlıklar edineceksiniz. sonucunda bir ilim elde etmek için burada olacaksınız. eleştiriler olacaktır, kimin ne dediği ile ilgilenmeyin, işinize odaklanın. herşey yoluna girecektir.
etiyopya
yani sonuçta siz mağdursunuz.tabi ki haksızlık yapıldığını düsünenler olucak sonuçta görüşlerin bir de tersi oluyor .yapıcak bisi yok bu kadar duygusala bağlamaya da gerek yok size tavsiyem burada yazılanları okumamanız çok etkilenmişe benziyosunuz boş yere stres yapmayın.herşey olucağına varır.
bukalemun
sana hak veriyorum..:) birde beni tanıdıgını iddia etiimiştin bi ara..şimdi anladım nerden tanıdıgını..gel iki çay içelim özlemişsindir ;)
anonim
omü de kapasitesi yüksek öğrenci mi varmış ya? allahını seven bi kaç tane bulsun da, acilen çay içmeye falan çıkarayım. hususan İİbf tercihimdir.