anonim
bu kadar çok tepki vermek neden? üniversitenizi elinizden mi alıyoruz? hocalariniz biz geldik diye size ayni egitimi veremeyecek mi? anlayamıyoruz... bu kadar çok kaba davranmanız gercekten hos degil abarttiginiz kadar zengin, sımarık, basarısız ögrenciler de hic degiliz. lütfen rica ediyorum bu kadar kendinizi bu kadar düsürmeyin ve karsı tarafa bu kadar önyargılı olmayın...

Yorumlar

anonim
sus ve otur yerine istenmiyorsunuz ne gururmuş sizde de be. İstenmediği halde bu kadar bizi kabul edin diye üstelemek. oylama yapılsa vallahi alınmazsınız. büyük bir kesim istemiyor sizi.
anonim
pardon canım sizden izin isteyen kim ki? bu kadar cok korkmayın...
tcetveli
dikkat et laflarına emir kipiyle konuşuyosun önce bi kendine gel terbiyeni takın sus ve otur yerineymiş bu mahalle ağzını kim öğretti sana istemezseniz istemeyin sanki size nolur bizi sevin diye yalvardık herkes kendi işine baksın değil oylama kendinizi de yırtsanız geliyoruz
anonim
İstenmiyormuşuz kimse demiyoki yahu bunlar elit paralı acaba bizi isteyecekler mi 😀😀😀😀
anonim
ben hepinizi istiyorum. hepinize yeterim.
anonim
bende omüde okuyorum bazı arkadaşlarım canik başarıda o okula gidenleri bende önceden zengin şımarık tipler olarak bilirsim ama öyle değilmiş sırf yaşadığı sehirde okumak için oraya binbir zorlukla giden insanlar var bence bu kadar tepkili olmayin.
gidaci
gelin buyrun kötü şeyler söyleyenleride ciddiye almayın onlarda yaptıkları hatanın farkına varacaklardır . kocaman okul hepimize yer var yeterki birbirimize saygı duymasını bilelim.
gidaci
okulda hepimize yer var buyrun gelin :) herkes elbet hatasını anlayacaktır
anonim
tesekkürler sizin gibi omülüler oldugunu görünce insan mutlu oluyor..