Дан БилзЭрхан
sadece meraktan soruyorum, bu saçma tartışmanız daha ne kadar sürecek? şu sürü psikolojisinden bir çıkın artık rica ediyorum. gündemde hangi konu varsa herkes aynı şeyleri yazıp duruyor. tartışmaya meraklıysanız da tek bir gönderi altında hakaret içerikli yorumlar atmadan tartışmayı deneyin bir zahmet. bir kere de sürü gibi davranmak yerine marjinal davranın lütfen. herkesin her konuda fikri var ve kutuplarda yaşıyor bu fikirler. siz istediğinizi söyleyin sonuç olarak verilen kararı kabul etmekten başka ne yapabilirsiniz? söyleyeceklerim bu kadar. cbü'lü arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum. geceniz güzel olsun.

Yorumlar

anonim
İnşaat mühendisi bey misin sen
anonim
tabi senin için hava hoş. etkinlik yaparsın zengin müşteri üyeler gelir. bırakın pragmatist yaklaşmayı hakkımız yeniyor.
anonim
darbe oldu açmadık dediniz tamam dedik,bu gün ne oldu he😡açın artık şu sohbeti!bekliyorum...
Дан БилзЭрхан
İlk olarak makine mühendisi bey oluyorum. İkinci olarak da yapılan etkinliklere yönelik zaten cbü'de de reklam yapabiliyoruz ve fazlasıyla öğrenci arkadaşımız mevcut. yapılan etkinliklerde ortalama 200 kişi yeterli ve omü'ye kayıtlı yaklaşık 50bin öğrenci mevcut. velhasılkelam, tartışma görmekten bıkmış ve bunu bir paragrafta dile getirmiş bir insanın gönderisine bile şuursuzca yorum yapmış olman üzücü. son olarak böyle hardcore bir tartışma ortamında sağlıklı bir radyo ve sohbet yayını gerçekleştiremeyeceğimizi tahmin ediyoruz. saygılar...
herneyseyau
2. yorumu atan arkadaş kesin darbe gecesi market ve bankamatiklere koşmuştur. bırakallasen ablacım.
anonim
lan bırakın cbü yü kapandı gitti zaten sohbetten haber ver mak. müh kardeş...
anonim
eyvallah babacım ağzına sağlık he bu arada buralarda yeniyiz #cbulüserseri
Дан БилзЭрхан
pardon İngiltere prensiyle mi konuşuyorum?
herneyseyau
çekoslavakya diyorum ya. bak yine kadın yine kadin...
Дан БилзЭрхан
hun imparatorluğu bölündü ya. sen tek başına ne yapabilirsin? sen kimsin lan? kimsin sen?
herneyseyau
bak bi de bu açıdan değerlendirmeni senden rica ediyorum. 🙇🏼