anonim
change.org da yök 'ün bu yanlış yerleştirme kararına karşı imza kampanyası var. haksızlığa karşı durmak isteyenler bakabilir. ayrıca bu iş için bir çok dava vs de açılacaktır. yani rahat uyumayın diyor geçiyorum.

Yorumlar

anonim
İlla kendinize laf söylettirceksiniz ya. ne haksızlıgı kardesim ? bi haksızlık varsa bu kesinlikle bize yapılıyo. biz okulumuzda çok rahattık binalarımız, ders ekipmanlarımız, hocalarımız çok iyidi. ama şimdi eski binalara, yetersiz ekipmanların olduğu ve egolu hocaların oldugu bir okula gönderiliyoruz. puan farkını dert ediyosanız eminim bizim okulumuzda yetismis ve burda haktan falan bahsedenlerden cok daha zeki ögrenciler var.
anonim
chance.org da bir sürü imza kapmanyası düznlendi ama hiç sonuca ulaşmış önemli bir karar görmedim.artık karar alındı,hüküm uygulandı caniktekiler ücretlerini ödeyerek 19 mayısa geçiş yapacak.sizin katkı sağlamadığınız üniversiteye milyon liralar gelecek belki de yeni sıralar alınacak.azıcık aklınız olsa zaten karşı durmazsınız ama neyse...
anonim
merhabalar. öncelikle ohal kapsamında alınan kararların ve uygulanan kararların hiçbirisi için ohal devam ederken veya ohal bittiğinde dahi olsa hiçbir mahkemeye dava açılamaz. bu bir kanun üstü karardır ve bu kararlar bozulamaz. nasıl meslekten ihraç edilen bir öğretmen neden ihraç edildiğini ve karşı dava açmak istese bile açamıyorsa bu işlerde böyledir. hiçbir idari mahkemede veya başka mahkemelerde bu davalar açılamaz.
anonim
@regenbogen ohal kapsamında alınan kararlara hiçbir şey yapılamaz. artık boş yapmayı bırakın. gelen burssuz öğrencilerden alınan paralar ile imkanlar arttırılıp daha iyi bir eğitim verilebilir. sizinde bundan önceki eğitiminiz iyileştirebilir. ayrıyetten omü de olan bölümlerin imkanları arttırılıp deneysel olsun uygulamalı olsun bir çok eğitim sunılabilir.saçma yorumlar yapmadan önce lütfen geniş bakabilmeyi öğren.
Sjhdjsjs
bunu paylaşırken ohal koşullarını ve "kanun üstünde kararname" kavramlarını araştırsaydın önce. cahilliginizi derinlestirmeyin.
anonim
change.orgda kampanyayı başlatanlar hukukçu cahilliğinizi cok bilmişlige vurup akıl satmanız komedi.
anonim
@jackintumoru evet keşke biraz araştırılıp buraya yazılsa. üniversite öğrencisi olucak ama neyin nolduğunu o zehirini kustuları cbü öğrencisi açıklıyor. lütfen cahilliklerinizle burda etrafa zehir saçmaya çalışmayın.
anonim
ben samsunluyum ve başka şehire gidip orda yapacagım masraflar yerine ailemin yanında okuyup o parayı ödeyerek omüde tutan bölümden çok daha yüksek bir bölümde okumayı tercih ettim ve şuan sen bana gelmeyin falan diyosunya işte ben kendi memleketimde eskisinden daha kötü kosullarda okicam. ve şunu kalın kafalarınızdan çıkarın artık ben okulumuzda hiç starbucks bardagıyla falan gezen birisini görmedim nasıl bir zihniyetsinizki zengin insanlarla aynı ortamda olmayı yediremiyorsunuz. samsunu bozmayalım demişsinde biz zaten samsundaydık bundan haberin vardır sanırım az araştır bişeyleri öğren sonra gel burda okulunu gereksizce sahiplen.
anonim
allahım sana geliyorum. cahil ordusu yanlış bilgilerle çok bilmişlik taslıyıp akıl veriyor.
Sjhdjsjs
@anonim_bay araştırmazlar arkadaşım onlar takmayın siz söylennelere. hos geldiniz.