kambekcek
ben samsuna çok hevesle geldim sırf denizi olmayan bi şehirde doğup büyüdüğüm için eskişehiri degil samsunu tercih ettim herkes bikaç güzel bişey yazabilir mi omüyle samsunla ilgili tercihimin doğru olduguna inanmak istiyorum

Yorumlar

sonmohikan
ortamını kur okul hakkında yapılan yorumları dinleme keyfine bakmaya çalış mutlu olursun :)
nar
nar @nar
7 yıl
sen akşam vakti bütün gençlerin doluşup tanısın tanımasın birlikte eğlenebildiği bir sahil görebildin mi gençç :d bende pek göremedim gercide arada oluyor yani :d gel gel güzel bizim okulumuz hele bide alıştınmı bi kaç aya dadından yenmez..
anonim
tercihin doğrudur yeğen korkma! bu şehir senide ikna edecektir.
dakoh
güneş doğmadan çıkıp körfez tarafına yönel ve bir bankta kahveni yudumla termosundan. güneş doğmaya başladığında göreceğin manzara her türlü sinir bozuculuğu unutturacak ne de olsa. benden demesi!
nar
nar @nar
7 yıl
@dakoh inan bunu bende deniycem resmen gözümde canlanması bile beni huzurlandırdı
anonim
herseyden önce yaşam merkezimiz var bazi aksamlar canlı müzik oluyor.deniz zaten bir harika.kampusumuzun alt tarafi deniz üst tarafi dağ orman yeşillik ☺yeşilin ve mavinin bulaşma noktasindayiz ☺bence tek sakayetci olacagin konu samsunun havasi kisaca herşeyiyle samsun çok güzel 😊tercihinin dogru olduğuna suphen olmasin.
dakoh
@nar birkaç kere geceleri uyuyamadığımda gün doğmadan yurttan çıkıp yapmıştım, gerçekten hayatımda başka hiçbir yerde görmediğim renklerle dans ediyordu yeni doğan güneş dalgasız denizin yüzeyinde. samsuna geldiğimde her gün görmeyi planladığım bir manzara. belki karşılaşırız bir gün 😄
nar
nar @nar
7 yıl
@dakoh belki aynı yurttayızdır
dakoh
@nar olabilir-di, ben ayrıldım şimdi yurttan ama :d
nar
nar @nar
7 yıl
@dakoh hadi ya: d
dakoh
@nar olsun yine de fazla uzağa gitmedim sahillerde güne başlarken hala karşılaşabiliriz :d
kambekcek
teşekkürler yorumlarınız için, pdr okuyorum bu arada