anonim
mağdur edildik diyorsunuz da ben de mağdur ediliyorum. siz geldiğinizde fatih üniversitesi 400000.'yi hukuk fakültesine alıyor, sonra kapatılınca ilk 4000 den alan istanbul universitesine naklediliyor. vay be ne kadar adaletli.
devlet yapması gerekeni yaptı yapın aynı bölümlere tercihinizi derslerin çoğunu kabul edeceklerdir zaten... ben memlekette okuyacaktım okuyamıyorum diyorsan kusura bakmayın devletin siz cüzi bir miktarsınız yok sayılabilir nüfusunuz olduğundan istanbul ankara izmire nazaran sizi yok saydılar evet mağdursunuz ama 10 kişi mağdur olacağına 1 kişi mağdur olsun bari demişler... hadi bakalım simdi starbucks bulabileceğiniz uniye yelken açın... burada en büyük temennim burslu öğrencilere devlet umarım sahip çıkar, parayla okuyan zaten gidecek bir yer bulacak.

Yorumlar

anonim
b~
şu yazdıklarınızda hiçbir mantık yok farkında mısınız? cüzi bir miktarsınız diye bir anlayış nasıl olabilir? bencilliğinizde boğulmuşsunuz gerçekten. ne olacağı belli olmadan günlerdir stresle beklemek bize yetiyor, sizin bu konuda bir çaba harcamanıza gerek yok. şehir dışı +okul parasını herkesin karşılayabileceğinden de ne kadar eminsiniz öyle..
insanlar şu anda lisede okumaya bile üniversite parası ödüyorlar. eleştirileriniz keşke bize değil sisteme olsa....