anonim
arkadaşlar aranızda passiflora kullanan var mı, şu sıralar annemin menopozdan ve birkaç ayın yorgunluğundan dolayı iyice sinirleri bozuldu. bu da evde artık huzursuzluk yaratmaya başladı. alıp vermeyi düşünüyorum. gerçi nasıl vericem onu da bilmiyorum.. artık o içmezse ben içerim, en azından kafama takmam. her neyse bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Yorumlar

anonim
ben sınava hazırlandığım sene kullandım. ama öyle cok etki eden bişey değil sadece onu içtiğin için psikolojik olarak sakin olacağını düşünüyorsun yani annene verdiğinde çok bi etki edeceğini sanmıyorum ama sen bunu icersem sinirlenmeyecegim ve sakin olacağım diye kafanda bu niyetle icersen etki görüyormuş gibi hissedersin :)
anonim
ya da bana farklı bir ilaç önerir misiniz, yan etkisi olmayan sadece hafif sakinleştirici olacak şekilde..
Maviş 🐣
en hafif sakinleştirici budur. şurup şekli var ama devlet ödemiyor 20 tl gibi bir fiyatı vardı bende etkisini görmüştüm uyku problemim vardı kabuslar kaynaklı uyuyamıyordum ruh halimde iyi değildi deliksiz uyumamı sağlıyordu ama içilen miktar soruna göre değişiyordu içinde yazıyordu ben uyku için kullanıyordum. bitkisel bişey içebilir annen.
matricariachamomilla
aluç çiçeği çayı yapabilirsin bu ateşe sinire ve hormonlara iyi gelir dengeler. papatya çayı da aynı etkiyi verir. ama iki çay da biraz acı gibidir o yüzden ben şeker yerine toz olmayan tarçını kaşık gibi kullanıyorum, çayı öyle karıştırdığın zaman şeker tadı geliyor. üzerine nane de koyarsan kötü hiçbir tat kalkmaz naneli sakız gibi olur. belki garip de gelecek size ama cacık iyii gelir denemekte fayda var.