heracles
herkese iyi aksamlarrrrrr.
evet arkadaslar bugun sac diktirmeye gittim.(on kisimlarda dokulme var gibi gelmisti bana yaptiriyim dedim)
neyse 4 saat operasyon olurmu 4 kez morfin 3 tane serum.
uyutup uyandirip kesiyorlar beni😂 zorlu bir operasyonun sonunda butun kokler basarili bir sekilde yerine ekildi.
10 gun kabuk kalcak sonra dokulcek(bu arada ilk kez 0 a kestirdim gul gibi uzun saclarimi😢) 20.gunun sonunda ekilrnler dokulcek ve sonra cikmaya baslicaklar.
8 ay sonunda %100 u cikicak ve olene kadar dokulmicek.
yoldan geciyom herkes bana bakiyor 😂 herkese cevap vermekten operasyonu anlatmaktan yoruldum.
seviliyorsunuz omululer eski mudavimler😊

Yorumlar

heracles
simdi kardesim sana en ayrintisina kadar anlatiyim.
@anonim_bay oncikle sacimda yumusama hissettim gunluk 70 80 telden fazla dokuldugunu anladim(kel degilim saclarimda oyle acik degil normal sac ama onlem amacli tedaciye basladim)
1: oncelikle gittim mezoterapi denen tedavi oldum.(mezoterapi= vucudundan alinan kanla bir ilac yapiliyor ve sacinin zayif olan bitkisel hayata gecmis bolumune yaklasik 50igne sokuyorlar ilaci enjekte ediyor.3.seanstan sonra etkisini goruyorsun sacin sertlesiyor ve olu sac canlaniyor.)
ben toplamda 7 seans oldum. seans basi ucret 300 lira)
2: ondan sonra ben baktim benim eski sac cizgim oyle degil hafif axilma fark ettim genetiksel olarak anlimiz acik bizim v seklinde benim sac.bunu gordum doktoruma gittim ve sacimi ektirmek istedim.
3: once yuzun altın oranina gore sacimi ayarladilar.en onemli sry zaten altın oran.
daha sonra sac ekimi yapilacak alan cizildi.
sacimi kestiler 0 a daha sonra kardesim.
4: kafamin arkasindan sac alinacak yer cizildi(verici bolge olarak gecer ve bu hic dokulmeyen sac kokudur) yaklasik yarım ay kadar yer cizildi lokal anastezi yaptilar daha sonra narkozla uyuttular yaklasik 3 saat sac koklerini aldilar kafamdan. sansima koklerim cok gucluydu dahada zorlandilar ama bu iyi bisey. yaklasik 2 saat uykuluydum gozumu acamiyodum ama hersryi duyuyordum kafami kesiyorlar falan kafam baya sisti(ama sakin korkma hic acı yok)
5: kafamdan alirken kokleri yandaki iki hemsire kokleri tek tek temizleyip koyuyorlar hijyenik yere.
6:3 saatin sonunda arkadan alinan kokler bitti. 1 saatlik islem icin dondurduler beni yinr uyuttular sonra uyandim kafam 3 cm sismis ekmeye basladilar. atlrtimi kestiler hep kan olmus arkam.
daha sonra hepsi hallolunca bandajladilar.

simdi sana ekimden sonra olan sureci anlatayim.
1: kabuklu kök kuruuvam 3.gunun sabahi sacini yikamaya gidicen yanlarina 10 yikamadam sonra kafandaki kabuklar dokulcek sanki 3 numaraya vurulmus sacin olcak.20. gunun sonunda kafana ekilen saclar dokulcek(kök yerinde kalcak) 3 ay so unda %40 i cikmis olcak 8.ay sonunda %100 u cikcak.

ekimden sonra terlememek gerekiyor.
serin ortaarda durman lazim.
ellenmemesi gerekiyor.
5 ay futbol yasak.
20 gun fitness yasak.(buna cok sinirlendim ama yilfda 2 hafta dinlenmek gerekiyor.ben bu surecte beslenmemi ayni tutuyorum.bcaa ve creatin takviseyi aliyorum)
varsa baska soru isareti sor kardes.