anonim
omülü beylere söylüyorum. cidden merak ediyorum. aklıma takıldı ciddi düşünmediğiniz ama kaybetmekte istemediğiniz kızlara böyle yaparak kafayı yedirmeyiz mi planlıyorsunuz?? ha herkes aynı değildir adam gibi adamlara da selam olsun.. ama şu diğerleri temizinden bi kazığa layık değil mi ? haksız mıyım ??

Yorumlar

Дан БилзЭрхан
bunu kızlar da gayet yapıyorlar. cinsiyetle değil zihniyetle alakalı bir durum. İnsanın karakteri zayıf, kendi egosunu tatmin edebilmek adına başkalarını kullanabilecek kadar aşağılık ise gayet de yapar bunu.
berserker
ciddi dusunmek nedir ya. ben beraber hos eglenceli bir vakit gecirmek istiyorsam bu isin sonunda evlilik yoksa kafayi mi yiyosunuz. garip dusunceler
Sjhdjsjs
İnsan doğası ..
mimarlique
aleyküm selam :)
Дан БилзЭрхан
ben de bir kızım olsun diye can atıyorum ama anasına nasıl tahammül edeceğimi bilemediğimden bırak evliliği düzenli ilişki bile kuramıyorum. yani zihniyetle alakalı birşey diyorum ısrarla. adam ciddi düşünmüyor ama kaybetmek de istemiyorsa sebebi takılmaktır. bunu doğru bulduğum için söylemiyorum çıkarım yapıyorum. çocuk değilsiniz artık herşeyi de biz mi söyleyelim? @regenbogen 😂
berserker
@regenbogen ben ve benim gibi dusunen erkekler mi genellemelerini kendin icin saklaman daha iyi olur. bana kalirsa bence gibi ifadeler kullanicaksan bu kadar kesin konusmamalisin.
Sjhdjsjs
bir an ben mi yazdım lan bunu oldum ama 'anasına' yazmazdım ben :) @chiko
profesyonelogrenci
klişe bir söz vardır. adamlık cinsiyet meselesi değil şahsiyet meselesidir. ;)
gercektensaygilar
ceza olarak kazık tercihi olan biriyle ciddi düşünecek. bir kazık seven varmıdır acaba
berserker
@regenbogen iste onu diyorum benim gibi derken beni kisitli dusuncelerinin icine dahil ediyorsun. tabiki kendi ozgur dusuncen ama o ozgur dusuncelerinin icinde sahsimi sokmus oldugun kaliplar varsa bal gibi de karisirim.
Дан БилзЭрхан
anasına da yazma zaten 😂😂😂😂😂 @jackintumoru
Sjhdjsjs
tercihim o yönde değil ama olabilirdi de :) @chiko
berserker
@regenbogen beni; sen ve diğer erkekler diyerek bi kalıba soktuğun andan itibaren bu tartışma olgunluğunu yitirdi. eleştiri nedir bi öğren. bir yetişkin olarak deyip bana yeni tartışma konuları veriyorsun.