fakirfilozof
sonra sevgilim , yaşlandırdı hayat bizi. nefes alıp verdik , geldik buralara kadar çürüye çürüye. ayaklarımız nasır tuttu , kalplerimiz körleşti , duygularımız parça parça döküldü çöplere. İşte bu son dediğimizde , aslında başladı tüm acılar , sonu gelmeyen acılar. tam hayattan koptuk kendimize vakit ayırıyoruz , biri daha geldi zamansızca . o da yaptı yapacağını , kırdı döktü ruhumuzu . yaşayamaz hale geldik bir daha . aslında çok gençtik biz , hayat yaşlandırdı bizleri.

sonra sevgilim , her şeyi çektik bir kenara içkiye başladık . her gece her saat içtik. geçmişi sildik kafamızdan , sarhoş olduk çingenelerle yattık. bazen vukatımız oldu , gene bırakmadık içkiyi. biz zaten kolay kolay bırakan kişiler değildik , ne uğruna olursa olsun bizde ters olmazdı . bunun da sonu vardı , aldık tadımızı içkiden bıraktık kısa süre sonra .

sonra sevgilim , sen çıktın karşıma . kocaman iri gözlerin , siyaha bulanmış kaşların , şakaklarındaki o ince gülümseme beni benden aldı . bi anda şimşek çaktı , hava karardı . yağmur yağmaya başladı sevgilim. o anda tüm yaşanmışlıklarım gitti aklımdan . geçmiş sen gelince gitmişti. sonra geçip gittin yanımdan . arkandan bakakaldım , koştu ayaklarım sana ben koşamadım . ellerim tuttu sırtından , ben tutamadım seni sevgilim.

gece saat 4 ü 5 geçiyordu , gene sen geldin aklıma sevgilim. hiç gitmemiştin ki , yaktım bi sigara daha . aldım dumanı içime , kokun geldi burnuma . son bahar kadar sevmiştim seni sevgilim , çay kadar sevmiştim , sigara kadar , son bahar kadar .

ve sevgilim , bu tabutta sen yoksun . bu mezarlıkta senin kokun yok . sen de gel , son bahar da . çiçekler dik mezarıma , sarı papatyalar . her gelmediğin gün ağlasınlar senin için. sevgilim , seni seviyorum . seni özlüyorum. her şeyden çok , her şeyden.

çay.

Yorumlar

Sjhdjsjs
yorgunum ve ağrılar..