anonimbayandegilkadindiyeceksin
samsun mukemmel bi sehir. antalyadan geldim ve antalyaya bi daha donmeyi dahi istemiyorum. ama insani bi garip yahu. iletisimde bi sikinti var.

Yorumlar

Дан БилзЭрхан
ben de komşu ildenim. biz akdeniz insanı olarak fazla sıcakkanlıyız o adamlar buzdolabı gibiler. belli bir süre sonra alışıyor insan.
yerdekigokyuzu
İlk başta bana da çok soğuk gelmişlerdi ama sonradan alıştım hiç tanımadığım insanlar falan iyi davranıyorlar bakma öyle göründüklerine :)
riri
bir samsunlu olarak evet soğuk insanlar var ama sıcakkanlılar da var lütfeen😂
greeneyedd
karadeniz insani da sicaktir kardesim ama samsunda karadeniz insanindan cok disar illerden var bunuda biliyoruz
likitmatruj
kim buzdolabı. üstüme iyilik sağlık. bana bir tane suratsız insan denk gelmedi samsun'da. hep guleryuzluler. ama şunu soylemeden edemem. o guleryuzlulerin hepsi o yuzlerinin arkasina saklanip turlu turlu şeytanliklar yapti :d ama soguk olduklarina iletisim problemi olduguna asla inanmam.
Дан БилзЭрхан
sen sıcakkanlı görmemişsin @likitmatruj adamlara napıyosun diyosun hiiiç diyorlar
likitmatruj
@chiko seni henuz gormedim belki ondandir tabi asddff
anonim
bir egeli olarak katılıyorum sana
likitmatruj
@chiko benim kadar degilsindir inanmam
chen
soğuklar valla ilk senemde acaip sinir olmuştum. adres soruyorum gıcık gıcık cevaplar bi de ilginç bi şekilde kimse hiç bi yeri bilmiyo falan. neyse ki alıştım batmıyo artık :d
Saçın Bozulmuyor Mu?
haydaa la biz de samsunluyuz.. siz adam gibi samsunlulara denk gelmemissiniz hani her sehrin bi öküzüdur, vurdumduymazidir vardirya heh iste onlara denk gelmissiniz.. bana ne adres soranlar oldu itina ile tarif ediyorum eliyle koymus gibi buluyolar 😂 gerci sevilen adam olmak zor, samsunun adami yine iyidir iyiii, memleketimize kurban olun daa gençler 😉
anonim
ben de antalyadan gelicem, katılıyorum soğukluk konusunda size
kanatliorkidtakmispenguen
ben doğma büyüme samsunluyum ama sıcakkanlı değil delikanlıyım. şşşş :d