27
bayan arkadaşlara bikaç sorum var . yaa karşınızda size değer veren bir erkek olduğu zaman adamı üzmekte ustasınız gerçekten bazılarınız. yaa biz gelen mesajlara saniyesinde cevap verirken mesajı okuduğunuz halde geç cevap vermenizin anlamı ne acaba çözemedim ben sizi . sizdeki bu ego neden bu kadar fazla lütfen açıklayabilir misiniz. biraz empati lütfen biraz..

Yorumlar

Sjhdjsjs
hemen açıklıyorum : sevmiyor.
yerdekigokyuzu
ya arkadaşım bunun kız ya da erkek olmasıyla bir alakası yok ki. biz de aylar sonra gelen mesaja anında cevap veriyoruz bazen. ego cinsiyet değil karakter meselesidir. boşver öyle insanları kafana takmaya değmez.
siyahojem
aslında bunun bence kadını yada erkeği yok birisi seni seviyorsa önemsiyorsa ona göre davranır önemsemiyorsa da takmaz. üzme kendini sende ona onun sana davrandığı gibi davran belki o zaman farkına varır.
Saçın Bozulmuyor Mu?
İnsan gec cevap veriyo diye tribe girer mi hocam, amaaan takilmayin teferruatlara.. yanyanayken sevgisini hissediyo musun olay bitmistir.. he hissetmiyosan kendini yormana da gerek var mi ?
matricariachamomilla
büyük ihtimal kedi ile oynuyorumdur, resim çiziyorumdur, kitap oynuyorumdur. kırmamak adına cevap veririm ama eğer ki tam ilgim sende olsa mesaj atmanı gözümü ayırmadan beklerim. bu olan şeyin adı ego değildir. kimse kimseyi sevmek zorunda değil, hızlı mesaj atmak zorunda değil. belki rahatsız oluyordur da söylüyemiyordur. biraz empati isterken ilk empati yapmayı öğrenmen gerekli diye düşünüyorum. sen karşındaki kişiye değer veriyor olabilirsin ama onun böyle bir zorunluluğu yok ki cevap vererek bence saygılı davranıyor.
27
27 @27
7 yıl
belki de sen haklısın @matricariachamomilla . ama karşımdaki ile olan ilişkimiz basit bir arkadaşlık değil sorun da burda zaten sana çok değer veriyorum ayakları ile kendine deli gibi bağlaması sonra ise saniyesinde attığım o mesajlara belki bikaç saat sonra cevap vermesi . sen yaşamamışsın büyük ihtimal ve buna saygısızlık yapmıyor diyebilirsin sen ama böyle bir durumda insana dokunuyo bu bilmeni isterim .
matricariachamomilla
sana haksız olduğunu söylemiyorum ama bazı insanların da bu yüzü var işte, sana değer vermeyen birine yapabileceğin tek bir şey dahi yok.
27
27 @27
7 yıl
onu bunu bilmem de bazılarınız hiç bir şeyi haketmiyor. ama en güzel şekilde de onlar yaşıyor.ego kasmaya devam süpersiniz!
nedenbubilmiyorum
yahu kardeşim ego değil kesin ona hemen yüz verme diyen kankası vardır 😂😂
hayallerdeolmasa
bazen de ayni seyi biz kizlar dusunuyoruz...
27
27 @27
7 yıl
bu saatten sonra yüz istemiyorum zaten bi kız bana karşı niyetini kesin bi şekilde söylemediği sürece inanmam daha da . gerçi söyleyip yine aynı şeyleri yapan kızlar da var onlara diyeceklerim burda hoş karşılanmaz malesef @nedenbubilmiyorum
27
27 @27
7 yıl
@hayallerdeolmasa bak kendi ağzınla söylüyosun : bazen.. siz kızlar çoğu zaman böyle yapıyosunuz yalan mı ?
hayallerdeolmasa
bazen derken yani kizlarinda bu durumu yasadigini anlatmak istedim. bende hep erkekleri boyle biliyorum cevremden vs. mesaja gec cevap verme ya da okuyup cevap vermeme en sinir oldugum sey. hic yapmadim mi yaptim ama sadece cok uzuldugumde sinirlendigimde. ayrica mesajima gec cevap veriyora takilan bu yasima kadar tek erkek seni gordum. bi mutlu oldum. hala varmissiniz 😉 @27
27
27 @27
7 yıl
kusura bakma senin tanıdığın erkekler nasıl bilmiyorum ama değer veren erkek böyle oluyor zaten değer veren herkes böyledir.bu yaşına kadar tek beni gördüysen bu şekilde, bence çok yazık sana üzüldüm şu an . değer verdiğim insanın bana bile bile geç yazması elbet zoruma gider asıl zoruna gitmeyende bi tuhaflık vardır ki senin tanıdıgın erkekler zoruna gitmeyenlerden sanırım. düşünceler bayağı farklı ve bence daha farklı br nick bulmalıydın @hayallerdeolmasa