vackheriff
bir temmuz ayında popülariteye tepki olarak doğdum. sonra herkes doğuyor öyleyse bu da popüler bir eylemdir diyerek intihara kalkıştım. tam o esnada çişim geldiği için başarısız oldum. hayatta bana verilen tek lakap "değişik" oldu. zaten bundan başka bir sıfatımda yoktur. hep en az rağbet gören şeyler ilgimi çekti. düşünüyordum öyleyse var mıydım? hayat çok garip.

Yorumlar

anonimbayandegilkadindiyeceksin
ben de cok marjinal bi insanim mesela pilavi keccapla yerim evet
matricariachamomilla
hiç düşündün mü belki de olması gereken biziz sorun sende? bir şeye yaklaşırken kendi bakmak istediğin açı değil diğer insanların da sana baktığı açıdan bak senin için doğru olmasa bile eğer insanların dediklerine takılan biri isen hayatın daha olumlu devam eder.
Sjhdjsjs
ben dediğime göre 😁😁 @matricariachamomilla
vackheriff
@anonimbayandegilkadindiyeceksin benim marjinal olmak gibi bir amacım yok ama eğer söylemem gerekirse sen pilavi ketcapla yersin ben kahvaltıda jalepeno+pilav yerim. ayrıca nickini yazmaya üşendiğim arkadaşıma ithafen; bundan nasil kurtulurum yahut bu durumdan rahatsizim ve sair şeyler söylediğimi hatırlamıyorum. ben halimden memnunum. 😉 ayrica normal olması gereken biziz derken kullandığın siz kimsiniz? hayır merak ediyorum kim bu "normal" insanlar?