anonim
yine bagirdi cagirdi kirdi doktu. evet babam.. hem annemi aldatiyor hem de bize eziyet etmeyi surduruyor. sakin tavsiye filan vermeyin. hic bir carem yok. annem bilmiyor. bilirse yikilir. bilse bile bosanmaz kendi anne babasini uzmemek icin. en kotusu de ben samsuna geldigimde kardesimi onun pis ellerinden kim kurtaracak. sizden tek istedigim dua edin. ben cok ettim kabul olmuyo. belkki allah sizi kırmaz.

Yorumlar

entersizklavye
allah yardımcınız olsun , ve allah her ettiğin duayı biliyor duyuyor sadece zamanı geldiğinde olacak emin ol
cezvedecay
kalbe bastık ama durumu beğenmedik bi kalp kırıklığıda bizden olsun dedik, diyecek söz yok gerçekten. allah a inanıyorsak, tüm derdi olanların sesini duyduğuna da inanacağız. er ya da geç mazlum zalimden hakkını alacaktır, dua ile..
anonim
yasidigimi sende yasiosun ayni sey diyebiliriz ve suan korkum ben okula gitcem annemi o adama birakcam ve annem bazen rahatsizlaniyor sebebi babam denilcek şahıs surekli huzursuzluk cikariyor gozum arkada kalcak cok caresiz bir durum hicbir çıkış yolu yok bişey yok seni okdar iyi anliyorumki allahım yardimcimiz olsun canim benimm
doudou
allah annenin ve sizin yardimcisi olsun.
hayallerdeolmasa
allah belasini versin onun
ogretmenim07
yarım saat önce geldim eve arkadaşımın omzundan kalkıp. bu dert yüzünden. ''baba'' allahım sabır ver deliricem. çaresizlik ne zor elden gelen tek şey dua ve sabır etmek bunu bırakmayın nolur tek tutunacak dal o. bu bi sınavsa bu sınavı bu şekilde geçeceğiz unutmayın. benimle aynı derdi paylaşanları görünce şaşırdım gerçekten ve üzüldüm 😞 gelin bi ara dertleşelim ağlaşalım az da olsa iyi geliyor..