anonim
yahu 21 yaşındayım ne bir dostum ne bir arkadaşım var hep yalnızım hep. memleket e geldim 21 senedir yaşadığım yere çıkıp gezip eğlenmek istiyorum arkadaşım yok. 1 tane bile yok çok yalnızım deliricem artık ağlıyorum hep. nası olucak nası kendime arkadaş dost bulucam ben ya. hayır girişken biriyim ama bu konularda çok cekingenim arkadaşım olucak kimseyi bulamiyorum nası olcak bu işler yardım edin bana

Yorumlar

anonim
adminden rica etsek bizi tanismamiz icin bir sey yapsa. ben seninle tanismak istiyorum. acidigim icin falan degil yanlis anlama. benim de cok arkadasim yok zaten iyi olur :)
karakutuu
girişken biriyim ama ama bu konuda cekingenim nasıl bir kelimedir yahu
marilynmonroe
aynı durumdayız senlede. bende aynı dertten sikayetciyim
cezvedecay
çocukken " çok arkadaş iyi olmaz ", " arkadaşı olan okumaz" denirdi, tecrübem de bana arkadaşın çoğunun iyi olmayacağını, bir dost bulunabilirse tüm dünyaya bedel olacağını öğretti.
daha okul bitmemiş, iş hayatın var önünde yalnızlık bazen iyidir, sana uyacak kişi çıkınca da hayat sizi beraber yürütür.
anonim
yalnız değilsin merak etme çevrendeki insanlara bi bak hepsinin ilişkileri arkadaşlıkları sahte hepsi menfaat üzerine kurulmuş arkadaşlıklar. sen canını sıkma ya allah iyi insanlar çıkarır insaallah karşına . :)
anonim
burada acınıcak birsey yok ki zaten ama kafa dengisin galiba tanisabilsek keskee
anonim
bende tanışmak isterim🙌 benimle aynı derde sahip ne çok insan varmış yahu bir tek benim saniyordum🙀
xghost
emin ol yalnız değilsin güvensizlik ve çıkar ilişkisi üzerine kurulu o dışardan görünen arkadaşlıklar , içlerinden birine zarar gelse kimse dönüp arkasına bakmaz , umarım hepimiz karakteri güzel insanlarla karşılaşırız ⭐️
anonim
bu kadar yalnız insan varken neden bu kadar insan yalnız
charlotte
seni çok iyi anlıyorum o girişken olup bu konuda çekingen olma meselesini de :) ben de tanışmak isterim