maestro
merhaba arkadaşlar. özellikle yeni gelen genç dimağlar hoşgeldiniz hepiniz. uzun uzun yazıp gözlerinizi bozmak istemiyorum direkt konuya giricem. şimdi siz heyecanlısınızdır işte ne yapsam ne etsem şu nasıl bu nasıl falan diye hatta bazılarınız ailesinden ilk kez ayrı kalacak. size şöyle bir tavsiye vermek istiyorum mesela baharda doğaya yeni çıkan buzağı gibi her şeye koşmayın. zaten 4 yılınız (ki en az) burda geçecek öyle ağır ağır yavaş yavaş yaşayın. sonra "o zamanki kafam olsa" diye pişman olmazsınız böylece. öyle ilk seneden atıyorum dağcılık kulübüne üye olmayın mesela. hemen milli takımın 28 kişilik aday kadrosu gibi gruplaşmayın ama kimseyle de aranıza mesafe koymayın. ve belki de en önemlisi önyargılarınızı yanınızda getirmeyin!! zamanla göreceksiniz ki her şey zaten kendiliğinden gelişecek bunun için boşuna enerji harcamaya gerek yok değil mi:) şimdi o zaman ne yapacağız diyeceksiniz. burayı kullanın mesela buna yorum yapın. soru-cevap kısmında bir soru cevaplayın. "sen de sitenin reklamını yapıyorsun kardeşim" diye düşünen olursa da mesela bir diziye başlayabilirsiniz ama bu sefer asosyal olur çıkarsınız. bu yüzden buraya takılın diyorum. yeteri kadar sosyal ve yeteri kadar sanal ortamı sağlar bura. bunlar benim naçizane fikirlerim, tavsiyelerim. son olarak noktadan sonra büyük harfle başlamadığım özür diliyor ve tekrar hoşheldiniz demek istiyorum.

Yorumlar

profesyonelogrenci
ulan saydığın tüm yanlışları yapmışım ya la ben 😂😂 ama arkadaşlar @maestro kardeşime sonuna kadar katılıyorum bu kelimeler birer altın bilezik yok saymayin. özellikle milli takım aday kadrosu meselesi 1.kural ona göre pişmanlık ötesi bir şeyle karsilasabilirsiniz. kısacasi ben yandım siz yanmayin :) bunları dedik diyede millete seri katil muamelesi yapmayın ;)
anonim
mesela kızlara tavsiyem 1. sınıfta bol bol gelen talipler yıl geçtikçe azalır 2. sınıfa giden adamla sevgili olmayın 3 4 den sonra ciddi ilişki bakın :)
flu
flu @flu
7 yıl
kullanim kilavuzu okur gibi hissettim kendimi @maestro
anonym1283
@anonim_bayan ahahaaha beyler sakin :)