deli
omüdedikodu' yu bir kaç aydır takip ediyorum. güzel bir portal. bende hikayemi yazayım.. umarım sıkılmadan okursunuz.. şuan başka bir üniversite de okuyorum. üniversite 1.sinifta sınıf arkadaşım olan bir çocuğu sevdim. arkadaş olarak aramız çok güzel çok iyi anlaşıyoruz ama o ona olan duygularımı bilmiyor söyleyecektim ama kaybetmekten korktum. 1. sınıfı öyle bitirdim.. yaz tatilinde konuşmaya devam ettik ne yapıyorsa bana anlatıyordu bende anlatiyordum. hayatımda ilk defa birisi için uykusuz kalıyordum geceye kadar mesajlaşıyorduk. İkimizde ayrı şehirlerdeydik ama yinede çok mutluydum iletişimi koparmadığımız için.. sonra 2. sınıfta o başka bir üniversiteye yatay geçiş yaptı. öğrendiğimde çok üzüldüm ama olsun o mutluydu benim için çok zordu tebrik ettim onu.. benimse 2.sınıf zamanım çok berbat geçti ama ona mutlu olduğumu söyledim.. kimseyle konuşmuyordum, kendimi derslere verdim, hiç bir sosyal aktivitede bulunmadım, her yerde o aklima geliyordu. sınıfta oturduğu sırada, beklediğimiz dolmuş duraginda, yemekhanede, kantinde… unutamıyordum onu çıkmıyordu aklımdan, kalbimden.. okulda durduk yere ağlıyordum kız arkadaşlarıma anlatamadım içimde yaşıyordum.. bana edilen teklifleri hep geri çevirdim çünkü biliyordum ki kalbimde birisi varken başkasıyla yapamazdım. şehirlerimiz ayrıydı, konuşuyorduk hala bende ona hayallerimin üniversitesinin 19 mayıs olduğunu anlatıyordum bende oraya gideceğim derdim. notlarım çok iyiydi. şuan 3. sınıf oldum ve geçen gün omü’ nün yatay geçiş sonuçları açıklandı asıl olarak kazandım. sevdiğim çocuğun üniversitesinede basvurmuştum ve orayıda asıl olarak kazandım. şimdi sorayım napsın bu yürek? kalbimin sesi mi? hayallerimin üniversitesi mi?

Yorumlar

Meccelleh
@deli @deli olma tabikide hayallerinin universitesi !!
Дан БилзЭрхан
hayaller... hayattaki en önemli hususlardan. 1. sınıf olmanın sende oluşturduğu duygusal boşluğu o çocuğun doldurmuş olması ve sonrasında ona olan alışkanlığın, ki bilirsin kızlarda alışmak diye bir mevzu vardır, seni o çocuğa bu kadar bağlı kılıyor. bazı şeylere takılı kalmanın bir anlamı yok, geçmiş geçmiştir.
jaddar
hayallerin üniversitesi...
Maviş 🐣
bende @regenbogen gibi yapardım sende öyle yap @deli. en mantıklısı o çünkü.
Дан БилзЭрхан
herkesin hayalleri aynı olacak diye bir kaide yok. saçma sapan yorum atmayın.
deli
@chiko yazdıklarına harfiyen katılıyorum. benim yerime bir başkası olsa gerçekten bende aynı şeyleri yazardım. ama kalbime dur diyemiyorum, uzak durmaya da çalıştım ama yapamadım. nasıl anlatayım kendimi onun yanında güvende hissediyorum çok iyi bir insan. belki bi umut diyorum. bu akşam iyice düşünmem lazım yarın iki üniversiteninde kayıt günü son.
@regenbogen cesaretim yok. normalde çok utangaç ve duygusal bir insanım. buraya yazdıktan sonra mesaj attım ona. ‘tekrar aynı sınıfta olmaya ne dersin diye?’ sevindi gerçekten. gel diyor bana 1.sınıftayken yaptıklarımızı özledim dedi. o da mı benden çekiniyordu kaybetmekten korkuyordu acaba diye düşünüyorum.
Дан БилзЭрхан
daha önce bu konuyla ilgili birşey yazmıştım zaten. İnsanlar başkalarının hayatına objektif ve realist yorumlar yapıyor ama işin içinde kendisi olunca duygular devreye giriyor diye. demem o ki kalbinin sesini dinle türünden saçmalıkları dinlemek yerine mantığının sesini dinle.
anonim
@deli hangi bölüm ve diger üniversite hangi üniversite
istanbulludedikleri
yazıyı okuyunca ben olsaydım ne yapardım diye düşündüm.. hala düşünüyorum.. allah yardımcın olsun canım @deli..
Дан БилзЭрхан
sen kesin giderdin oğlanın yanına deli manyak @istanbulludedikleri 😂
istanbulludedikleri
ben hayatı dizi-film-macera tadında yaşamayı seviyorum ama şimdi bir daha düşündüm kesinlikle @chiko yu dinle pişman olmazsın, ben hiç olmadım..
adam tanıdığım en iyi yaşam koçu :d
Дан БилзЭрхан
ahahhahaa estağfirullah efendim @istanbulludedikleri 😊
yavrukus
her zamanmi gibi @regenbogen e katiliyorum 😂😂
anonym1283
ben kalbimin sesi derdim.ama bu bana özel bir şey. benim yalnızlık ultra seviyede oldu hep hayatımda.belki de standart biri olsaydım hayallerimin ünisi derdim bilmiyorum.-_-
anonim
pişman olursun. diyelim ki geldin, ne olacak? çocuk birisiyle gözünün önünde sevgili olacak. kendi ayağına sıkmış olursun. 2 senedir olgunlaşmamış şartlar sen gelince olgunlaşmaz. ben başkasının kolunda görünce de severim diyorsan gel. romantik düşünmek yerine akılcı düşünmek lazım. okulunu bitirmeye odaklan, ortalaman iyi olmasa yatay geçiş yapamazdın, akademik başarını baltalama. net söylüyorum, duygularınla hareket etme, pişman olursun.
anonim
kesinlikle hayallerinin üniversitesi diyorum onun şuanda orada yeni bir ortamı var hiçbirşey eskisi gibi olmaz emin ol sakın gitme yanına
bende ilk üniversiteye baslayacagimda birinden hoslaniyordum aramiz iyiydi sirf onu goreyim uzaklasmayayim diye universiteye kaydimi yaptirmamayi dusundum simdi diyorum cok şükür oyle bisey yapmamisim suan konusmuyoruz çünkü ikimizinde bambaska hayati var nasipse zaten olacak uzak olmak daha mantıklı
deli
fikirleriniz için çok teşekkür ederim benim için gerçekten önemliydi.
@regenbogen en son yazdığında haklısın tam olarak açılamasamda onun üniversitesine neden başvurduğumu söyleyeceğim 'senin için yaptım, eğer sen olmasaydın düşünmüyordum üniversiteni’ diyeceğim. hatta bu akşam değil hemen yazcam. dediğin gibi bilmeye hakkı var. ve vereceği cevapta önemli burada.
@anonim_bay şuan okulda sevdiği veya hoşlandığı bir kız yok. olsaydı adını anmazdım işte o zaman sessizce çıkardım hayatından. 1.sınıftaki zamanımıza döneriz belki o zaman bir ilerleme olup sevebilir beni diyerek avutuyorum kendimi. duygularımı bastıramıyorum. evet onun yanına gittiğimde başka bir kız olursa üzüleceğim ama ya olmazsa.. keşke ve acaba en sevmediğim iki kelime. hangisine gitsem o iki kelimeden biri peşimden gelecek.. kendimle savaş halindeyim.
neyse.. olumlu veya olumsuz bir gelişme olduğunda yazarım buraya.