byeren
kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum. hiç aklimdan çıkmıyo çıkaramıyorum. her gördüğümü ona benzetmekten yoruldum. herşey o kadar zamansiz geliyo ki ayrılıkta onun gibi bişey bi anda darmadağın oldum sanki 7 ay gecmis ama sanki dün gibi icimde bir ukte var. hersey cok anlamsız geliyo etrafa bos bakan gözler var bende artık.kendimi nasil toparlayacagim bilemiyorum. çok sevdim hepsi bu. bir başka sevdim o yüzden baska sevemedim.

duygularimi disari yansıtan biri değilim dertlesmeyi de sevmem icimde yasarim herşeyi. burayi samimi buluyorum icimi dökmek istedim.hakkınızı helal edin.

Yorumlar

dertliderlii
kardes o da birşey mi 7 ay bende 2.5 sene geçti aradan unutamıyorum sanirim insanlarin en güzel yaş dedigi 17imi 18imi onunla gecirmistim ee aradan 2.5 sene geçti baktım dün arkadastan yeni sevgilisiyle 1.senelerini kutlamışlar kumsalda benimle 1.yılını kutladığı yerde 1 hafta önce sokakta köşeyi döndüğüm an onunla çarpışmak hele pardon diyebildim gözlerim doldu sonra saatlerce sahilde ağladım tam dönüyorum ulan küçük şehir zaten sen sevgilinle sahilde gezin saklanmaya çalıştım ağladığımı gormedi umarım öyle işte birak degmiyo ben 2.5 senedir hayatima bakamiyorum sen yol yakinken dön senelerine yazık bunu sana diyorum ama biliyorum takmicaksin bile çünkü bende öyle yapiyorum napalim inşallah unuturuz be