anonimmisali
yanlış kişiyi ya doğru zannedersek?ya da doğruyu hiçbir zaman bulamazsak... doğrularımızdan mı saparız,yanlış yola mı düşeriz yoksa hayatımızın en karanlık hallerini mi yaşarız?

Yorumlar

malifalitiko
hayatta edinilmiş her tecrübe, yiyilmiş kazıkların sonucudur diyim ben
dakoh
doğrularımdan da saptım, yanlış yollara da düştüm, hayatımın en karanlık dönemlerini de yaşadım ancak bana kalansa acı da olsa tecrübeler oldu. neticede bir musibet bin nasihatten iyidir ancak pişmanlığı geçmeyecek musibetler vermesin allah insana.. tavsiyem, mantığını ve vicdanını asla terk etme çünkü istemediğin ve sevemeyeceğin birine dönüşürsen yaşamaya devam etmek katlanılmaz bir şey olmaya başlıyor.
chen
her şeye tecrübe olarak bakacaksın. doğru veya yanlış senin doğrun yanlışın. belki de doğru anlayışın değişir. kulağa çokta fena gelmiyor açıkcası
gardesselam
hayatta en pahalı şey tecrübedir. çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.. en karanlık hallerini yaşayacağız ki aydınlık günlere günün birinde göğsümüzü gere gere merhaba diyelim.
mrmuhendis
eğer yanlış kişiyi doğru sanıp doğruyu kaybedersen kazandığın sadece acılar olur eğer doğruyu hiç bir zaman bulamazsan da kazandığın sadece boşluk olur