naberla
ben cidden anlamıyorum buraya yazan anonim bayan arkadaşlar gerçekten varmı veya gerçek duygularını mı yazıyorlar. ben ne kadar bayan tanıdıysam tek önemsedikleri şey para, lüks araba, lüks mekanlar... şaşırıyorum gerçekten kaldımı böyle kızlar cidden dünyada. varsa hemen bulup evlenicem 😐

Yorumlar

anonim
gel evlen benle sksjsjhs
anonim
aynı şeyi ben de erkekler için söylerim hep.sosyal medyaya baksan herkes adamın dibi bu itlikleri kim yapıyor ben de bilmiyorum :)
oyes
olmaz mı. övünmek gibi olmasın sevgilim bana bi ayakkabı alacaktı 350 tl aynısını kendine almış bana sordu ayak numaran kaç diye cevap vermedim magazadan çıkana kadar whatsaptan . evvelsi gün kumbaramdaki tüm parayla gidip o ayakkabidan aldım çünkü o benim aşkım ya canım sevgilim çok düşüncelidir. ben kıyamam yani bana pahalı şeyler almasına bilmiyorum.
sarisinn
onlar sadece dilde kalıyor be arkadaşım cidden .. @naberla
naberla
doğma büyme ankaralıyım uzun zaman istanbulda yaşadım aksarayda konyada kayseride uzun süre durdum. birçok ilişkim oldu her ortama az çok girdim (nacizane) . ya ben çok karamsarım bayanlar ve ilişki konusunda yada gerçekler böyle. bakalım samsun nasıl? bu yazıyı unutmazsam sene sonundaki fikirlerimi tekrar buraya yazarım. cevaplarınız içinde eyvallah sağolun çok merak ediyordum. yazdım rahatladım. @anonim_bayan @oyes @sarisinn
puccohenzaps
her sey para kardes bu hayatta alis buna
anonim
sen yanlış kızları tanımayı secmissin evet biz hâlâ varız emin olabilirsin
dipnot: bende aynı seyi erkekler için dusunuyorum gerçekten burdakiler yazılar gibi dusunceliler mi @naberla :)
naberla
düşünceliler mi bilmiyorum gerçekten 😐 @anonim_bayan
yolyordam
@naberla kardeş sana yanlış söylemişler, tek onemsedikleri sey para degil. tek onemsedikleri şey para+karizma+romantiklik.