mia
sizi dertlerimle boguyorum bu ara ama...konusmaya ihtiyacim var. su mulakat olayindan sonra kimse kendini toplayamiyo kpss si yuksek olup mulakat sebebiyle puani dusenler, kpss dusuk olup puani birden firlayanlar... torpile kaçarak paçayi kurtarmak isteyenler. kotu bi kpss puanim yoktu calistim emek verdim ancak benden iyi alan bi cok insan oldu tabi. mulakata girdim yuksek bi puan aldm evet kendime guveniyorum iyi bir ogretmen olacagima inaniyorum aldigim puani da hak ederek aldim asla bi torpil dusuncem olmadi kimsenin hakkina girerek bi yerlere gelmek istemem boyle igrenc bi dusunceyi aklimdan dahi gecirmem gecirene de hakkimi helal etmiyorum. ancak su var kpss de benden yuksek alan onlarca yuzlerce kisinin onune gectim bu beni mutlu etmiyor, tamamen objektiflikten uzak olan degerlendirmeler sonucu istemeden baskalarinin hakkina girmek beni oldukca uzuyor. bunun icin ben de itiraz ettim bimere yazdim. İnsallah sonuc aliriz. kendimi nasilsa yuksege attim diye sevinip susan varsa allahtan korksun. bu atamada gitmeyip bi dahaki atamada aynisi bizim de basimiza gelebilir. yazik gunah bunca emege... neden bunu buraya yazdin derseniz kimseyle konusamiyorum insanlara samimi oldugumu inandirmaya calismak da istemiyorum herkes yuksek alana catma pesinde onyargili davraniyolar. haklilar da ne diyeyim.. hem burda kimim neyim bilinmiyor onun verdigi bi rahatlik da var. oh be . dedikodu ailesi iyi ki varsiniz. mia sizi seviyo.

Yorumlar

anonim
uzun vadeli kredi çekme, ileride açığa alınacaksın. kontenjan sıralama aralığında değilsen olay bitmiştir. bundan 3-5 yıl sonra fişleneceksin. türbanlı olup da puanını düşüreni görmedim, büyük bir ihtimalle sen de türbanlısın. allah'a biraz inancın varsa bilirsin eninde sonunda hakkına girdiğin hakkını senden alacak. peki bu senin suçun mu? evet güzel kardeşim oy verdiğin partinin politikası bu. sıralama aralığında bulunmayan herkes insanlığını sorgulasın. hırsızlık yasallaşsa demekki hırsızlık yapacaksın devlet eliyle emek hırsızlığı yapıyorsun ama yine de devam ediyorsun... sıralama aralığında bulunan insanalara anlatamadığını gelip burada anlatma.
mia
mia @mia
7 yıl
bu kadar kesin yorumlar yapmani anlayamadim arkadasim? benim sucum mu bu gercekten yuksek alan erkekler turbanli miydi ya da her turbanli yuksek mi aldi? ayrica ben fazlasiyla gordum turbanli olup puani duseni de asiri hukumet yandasi olup puani duseni de. oy verdigim partinin politikasi oyle mi, oy verdigim parti neymis acaba nasil boyle igneleyici cumleleri pespese siralayabiliyosun. benim herkese her seye karsi alnim acik allaha cok sukur ustume duseni de yaptim açıga alinmami gerektircek ne bi teror orgutu baglantim var ne de torpil yapti bu kiz hadi aciga alalim diyebilecekleri bi durum. evet hakkina girilen insanlara allah yardim edecek ve bi sekilde haklarini alacaklar. bu konuda ben de destekciyim. allah nasip ederse kpss puanim atanmama da yetiyo ha bu atama olmaz subat olur ama olur. bunun biz de pesindeyiz cunku yarin obur gun ayni seyi yasayacagiz. daha da onemlisi ogrencilerimize hak hukuk anlatacagiz. keske iletimi biraz da dusunerek okusaydin bi durumdan sikayetci oldugumu haksizliga adaletsizlige karsi geldigimi anlardin. ancak sanirim buranin anonimligini firsat bilip saydirmissin. ve suan gercekten dediklerinle suclamalarinla hakkima girdin. her kimsen sana hakkimi bi gram helal etmiyorum.
anonim
mülakat yapılmasa ne bu atamada ne de şubat atamasında atanabilirsin. bunu sen de biliyorsun. sıralaman ve kontenjan ortada. senin hakkın varsın haram olsun, bir ömür hak yiyerek mesleğini yapacaksın. bunun ezikliğini ilerde liyakatli insanların yanında yaşayacaksın. kpss 2010 6 yıl sonra telafi edildi, onlar da o gün terorist değildi, boşuna kendini bugün aklama :)
mia
mia @mia
7 yıl
sen umarim sadece bi dış gözsündür cunku ayrimci konusmandan, ithamlarindan ayrica cehaletinden gordugum kadariyla ogretmenlik vasfin yok. sadece oraya buraya saldiran bi tipsin arkadasim. İnsallah mulakat iptal olur da alnimin akiyla atandigimda burdan sana el sallayabilirim. ✋ otur da biraz okuğunu anlamayla ilgili test coz. hadi tschuss!!
anonim
mesela sen de liyakatle öğretmen olamayacak birisin. bastığın mayın, yediğin mermi olsun diyorum ve iyi niyetlerimi sunuyorum :)
mia
mia @mia
7 yıl
haksiz yapilan beddua tersine doner. ama yine de insan oldugum icin allaha havale ediyorum. tam olarak boyle terbiyesizlere de firsat vermeyin lutfen @admin