motorcubey
kimse kusura bakmasın kaşlarımın arasını da aldırtırım, bacak kıllarımı da. orman kaçkını gibi gezmenin bi anlamı yok. erkek adam onu yapmaz bunu yapmaz gibi şeyleri geçin artık. bazı dar görüşlü insanlar büyük ihtimal hemen bana damgayı yapıştıracak ama aklınızdan geçen şeyler de değilim hepinizden daha çok erkeğimdir. küpemi de takarım kimsenin laf söylemeye hakkı olmaz. sahilde birayla gitarımı da çalarım, rakı sofrasına da otururum. sizin erkeklik dediğiniz olaylar bana ters. milletin karısına kızına laf atınca erkek mi oluyorsunuz siz? yada kendinizin yarısı kadar olan erkeklere artistlik yaparak itip kakınca mı erkek oluyorsunuz?

Yorumlar

doudou
sen de tam motorcusun ha 🙄 +1000000
egoistpanda
orman kaçkini güzel tabirmiş.bu daha az olan erkeklerden farkin vardi degil mi senin?
muhendisss
önemli olan erkek olmak değil adam olabilmek zaten, kimsenin ne dediğini takma :)) @motorcubey
anonim
bravo gerçekten uzun zamandır bir erkeğin ağzından böyle anlamlı şeyler duymadım. başkalarının hareketlerine kınamadan bakarsak gelişeceğiz.
motorcubey
@unni teveccühünüz efenim:)) @egoistpanda lafım bütün erkeklere değil farkındasın değil mi? gömlek düğmelerinin yarısını açıp kıllarını millete gösterenler benden daha mı erkek oluyor? @mühendisss @anonim_bayan tesekkürler efenim :))
Angaralı
kaşını almayan bacak kıllarını almayan erkek gördüğü kıza laf mı atıyor tam bi saçmalık bazı şeyler vardır kadınlarla özdeşleşmiş bu tarz şeyleri yaparsa bi erkek bu erkeğin tabiatına uygun bulunmaz o yüzden sen önce kendini sorgula sonra millete laf söyle.
motorcubey
@elektronikci bende seni bekliyodum hoşgeldin,ben hiç bi zaman genelleme yapmadım erkeklik anlayışından bahsettim bi erkek kaşlarının ortasını alıyorsa bu onun erkek olduğunu değiştirmez demek istedim.
Angaralı
@motorcu bey kaşlarını alıyorsa değiştirmez ama küpe takıyorsa sıkıntı
sentor
@elektronikci http://blog.milliyet.com.tr/yavuz-sultan-selim--ku...

http://kupe-takmak.blogspot.com.tr/2011/01/kupe-ta...

http://www.sechaber.com.tr/istenmeyen-killarin-tar...

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Etek

attığım linklerde görüldüğü gibi biz kadınlar belirli nedenlerden dolayı giydiğiniz, taktığınız, yaptığınız bir takım şeyi kendimizle bağdaştırıp sizleri mahrum etmişiz. bu modern yüzyılda kendi kendinizi yiyorsunuz. biri küpe takmayarak daha erkek olmuyor. biri epilasyon yaptığı için daha az erkek olmuyor. bunları yapmadığı için de kaba saba düşüncesiz olmuyor. sadece göze hitap etmek var siz erkekler bir güzel kızı nasıl nitelendiriyorsanız kızlar içinde bu geçerli kimi sakallı sever kimi sevmez vs. hepimiz insanız gerisi çokta önemli mi?
motorcubey
@sentor kendine bakmanın kızı erkeği olmaz 👏👏
Angaralı
@sentor bu insanlar küpe takmakta bir amaçı vardı şimdiki gençlik ise sadece süs olsun diye takıyor amaçsızca şimdi dışarda herhangi bir küpe takan erkeğe sor ne için takıyorsun ?
sentor
@elektronikci neden o zaman kol düğmeleri uyum içerisinde seçilir? neden kıyafetler de uyum aranır? herşey göze hitap etmek için değil mi bu karşı cins için olmasına da gerek yok. biz süslenmeyi seven varlıklarız ne değişir küpeyi süs için taksak? amacım tartışma ortamı yaratmak değil sadece birbirimize görüşlerimizi açıklayıp ufkumuzu biraz daha genişletmek. son olarak da bir linkle bitiriyorum yaşam tarzları farklı olabilir ama yargılamamak gerekir herkes aynı olsa sıkıcı olmaz mıydı? İyi günler.
http://birkankonar.com/51/