naberla
ufak bi isyan edeceğim artık. zayıf olmak suç utanç verici veya güçsüz hastalıklıymış gibi davranmayı bırakın artık kilo alabilsek bizde alırız çokda isteriz. gidiyoruz bi kızla konuşmaya kas yok çok zayıfsın takılamam vs muhabbetlere giriyor. İnsan çekiniyor yeni biriyle tanışmaya. hadi sevgiliyi geçtim kaslı erkek istiyordur. ulan erkek erkeğe muhabbet edecez duruyor yarım kadarsın çubuk gibisin vs cidden yeter gençler. son olarak kaslarımız kadar kafamızda karakterimizde gelişmiş olsun. yazdım rahatladım ya.

Yorumlar

anonim
yok artık şimdi sen bir kızla konuşmaya gittiğinde sırf kasın yok ve zayıfsın diye senin tabirinle senle takilmayacağini mi söylüyor?
ya da erkeklerde mi? şu an ciddi anlamda ben şoklardayim insanoğlu nerelere gidiyor böyle gulsem mi ağlasam mi bilemedim.
cidden bu kadar basit kafa yapisindaysa o kisiler sen ne takiyorsun arkadaşım onları. ay bırak ne halleri kasları varsa görsünler.
sinirlendim bir an. harbi sinir oluyorum ama insanlar niye böyle?
cidden boşver senin sağligin yerindeyse gerisi teferruattır.
hayır herkes çok mu mükemmel ben anlamıyorum ki sanki hepsi manken. yani manken olsan kaç yazar insan olamadiktan sonra. kusura bakma sen içini dokmussun boyle bende uzun uzun yazmış oldum ama bu tarz şeyler beni de rahatsız ediyor okuyunca da duramadim.
sen sev kendini boşver duyma oylelerini seni de o halinle sevenleri sev. aç bir şiir oku, saatte gece yarısını vurmuş hazır. ahmet arif, ümit yaşar, erdem bayazıt, orhan veli ve daha niceleri hayattaki güzellikler onlarda. buraya nasıl geldim bilmiyorum ama hadi hayirli geceler okuyan herkese.