anonim
sizce hoslandiginiz kişiye açılmak doğru bi hareket mi?
yani sonuçta ters tepki alınabilir,buna değer mi?

Yorumlar

camfincan
bence açılma bu arkadaşlığınız varsa veya ortak bi ortamınız varsa, ikisi de bitebilir. onun yerine flört et. yürü çocuğa. zaten onun tepkisi tavırları sana gereken cevabı verir.
artemis
ya bi şey dicem buna değer mi diye sorguluyorsan sen hiç açılma bence
mia
mia @mia
7 yıl
yaptigina degil de yapmadiklarina daha cok pisman olur insan. ozguvenli ol ve git konus, ama sakin olumsuz bi durumda aglama karsisinda dik dur ictenlikle dusuncelerini dile getir.
tutunamayanonim
hayat kısa, ters tepki alacağım diye düşünürken başka birisi açılır ve o zaman geç kaldığına yanarsın. bir insanın içinden geçenleri söylemesi neden ters olsun ki?
aryuredi
atlamadan düşmenin nasıl bir duygu olduğunu bilemezsin bence de git konuş.
maykil
yapmayıp ömür boyu yapsaydım nolurdu düşüncesiyle yaşamaktansa açıl ve sonuçlarına katlan abartılcak bi durum yok sonuçta
ryangiggs
kendi kendine vereceğin tepki bence diğerlerinin tepkilerinden daha ağır olur ve daha sonrada keşke dememek için açılmak yada duygularını belli etmek kötü bişi olamaz..
pasaklikontes
bazen çok üzülüp pişman oluyorum keşke daha önce bana söyleseydi yada ben ona söyleseydim 😊 insan aşkı kolay bulamıyor belki ama bulduğunda da keşke diyor keşke.. eğer gerçekten seviyorsan şu dakika konuş çünkü zaman değerli helede onunla olduğun zaman
anonim
git konus biz konusmadikta noldu.... bu isin ayibi olmaz erkekse konusacagin sikinti yok ama kizsa kezban olma olasiligi yuksek... hadi kolay gelsin..
chen
tabii ki iyi veya kötü bi kere çok adrenalinli bi şey :d birine platonik olsamda gidip açılsam
malifalitiko
duygularına karşı borçlu kalmamış olursun o yüzden git konuş
maestro
seviyosan git konuş bence:d