danimdikiliyo
her aksam samsun kiz ogrenci yurdu'nun kenarina motorsikletli sevgilisini cagirip, ayak ustu afedersiniz -sevisen- arkadas, bunu neden yapiyorsun? sizin fingirdemelerinizi midemiz bulanarak izlemek zorunda miyiz?

Yorumlar

birkucukmuhendis
müslüman ülkemin sözde müslümanları bu lafım size. babanıza korkunuzdan sevgilinizi sır gibi saklayışınızdan, daha rahat olabilmek için kuytu köşelerde her naneyi yiyenlerinizden, işi ileri götürüp beyni yatağa çalışanlarınızdan ve daha nicelerinizden tiksiniyordum ve yorumlarınızı okuduktan sonra bu görüşüm birden iki katına çıktı. daha kabe'nin ne tarafta olduğunu bilmeyip, alnı secdeye değmemiş insanlar gelmiş burada bize etiklikten ve hür olmaktan bahsetmeye çalışmış. ancak unuttuğunuz bir şey var! bu ülke islam ülkesi ve islam ahlakını benimseyerek yaşamanız gerekiyor. tabi bunu ben de dahil olmak üzere tam anlamıyla yapamıyorum. ha sen çok mu mükemmelsİn sankİ sorunuza cevap verdim biraz önce.

herneyse sokak ortasında sevişmek her ne kadar doğru bir eylem olmasa da ev bulamamanızdan dolayı bunu sokakta icra ediyorsunuz ve bazen iğrenç görüntüler ortaya çıkabiliyor. evli insanlar sokakta sevişmiyor mesela çünkü evleri var. sizin yok diye bu işi sokakta hallediyorsunuz. anlıyorum ihtiyaçtır ama edep yahu! kızlarını yurda getiren anaların babaların gözünün önünde bu işi yapıp, onların endişelenmesine sebep oluyor ve aynı zamanda da dış gözler tarafından iğrenilerek karşılanıyorsunuz. sevebilirsiniz, çok sevebilirsiniz ama bu size sokağın ortasında sevişme iznini vermez.

@danikdikiliyo kardeşimiz bir sorunu dile getirmiş ve bu durumdan rahatsız olduğunu söylemiş ama siz sanki bu işi yapan oymuş gibi yüklenmişsiniz de yüklenmişsiniz.

özellikle röntgenci olarak isim veren @burasineresi isimli kardeşimiz. muhtemelen anadolunun bağrından kopup buralara gelen bir kardeşimizsin sende. sevgili olayları da muhtemelen senin başından pek sağlıklı olarak geçmemiş. ancak geldiği zaman anlayacaksın. ya da bu işi yapan sensin bilemedim. senin kafan karışmış biraz sanırım ani hava geçişlerinden olsa gerek.

@jackintumoru öpsün kardeşim yine öpsün güzel ve anlamlı bir buse kondursun yanaklarına ama sokak ortasında aralarından su sızmayacak şekle de gelmeyi versinler bir zahmet. o iki arkadaşı bulursanız eğer biraz ileride daha karanlık yerler var oraları tercih etmelerini söylerseniz iyi edersiniz sizi gidi çakma elit bozuntuları. yine çok yazdım.