anonim
aramizda mesleki acidan fark olan bi cocuktan hoslaniyorum.ve bu konuda üstün olan taraf benim.kafamdaki profile hic uymasada insan bi seyine dahi aşık olabilir diye düşüyorum.İçim gidiyor yahu.

Yorumlar

tribunavukati
benim öyle bi erkek arkadaşım var bende senin gibiydim ama bunları önemsememelisin eğer seviyorsan her şey boş geliyor zaten. eğer bunun için birşeyleri ertelersen daha sonra geç olabilir.
anonim
senin mesleğin ne ki
anonim
tıp ve sağlık myo gibi düşünün @anonim_bayan
mahfazakarr
diyetik olmasın
anonim
diyetetik değil aynen böyle dediğim gibi @muhafazakarr
anonim
çocuğun kini ne gibi düşünelim
mahfazakarr
diyetisyenlik miydi doğrusu diyetik nerden aklıma geldi bilmiyorum
anonim
ben tip çocuk sağlık myo 😢
mahfazakarr
tıp ta erkek mi kalmadı 😀😀
anonim
tıp okuyan kız dramı denir buna 😄 iyi bir mesleği ve statüsü olmayan biriyle olmaz düşüncesi biraz da toplum baskısından kaynaklanıyor. çok takılma bence madem aşık oluyorum diyorsun. ünvan her şeyin çözümü değil. mutlu ediyor mu o kişi seni bunu düşünmelisin. hatta biraz bak çevrene kafandaki profilde insanlar göreceksin hepsinin eşi çok mu mutlu. tek kıstas bu olmamalı nitekim. ama meseleyi kafanda hallet sonra bir şeylere başla. daha sonra bunun için kalp kırma. her gün aklından ama kafamdaki profil bu değil düşüncesi geçerse hem bağlandığın için sen sıkıntı çekeceksin hem de karşındaki arkadaş. haydi kolay gelsin efeniim 😄