anneyemektenevar
r11 de kesiştiğiniz kızlar üçe ayrılır;
1) bana bakıyor mu kızlarımız : bu kızlarımız genellikle orta kısımdaki 4lüleri tercih ederler. bu kızlarımızı camdan dışarı bakarken keşfedersiniz. bir anda mesaj gelen telefonuna dönen bakışları ister istemez sizi yakalar ve sizin ona baktığınızı anlar. işte şimdi yandınız! hanım kızımız, camdan dışarı bakarken bakışları her size döndürdüğünde gözüne düşen saçını düzeltir. yol biraz daha uzunsa muhakkak dizlerinin üstüne koyduğu çanta açılır, kontrol edilir.
2) bu salak niye bakıyor diyen kızlarımız : bu kızlarımız genelde ayakta gitmeyi tercih ederler. yüksek ihtimalle kulaklıklarıyla ''kızın yine aşık anne'' adlı şarkıyı dinlemekteler -bi ara inanılmaz modaydı bu şarkı- hanım kızımız sizin bakışlarınızı fark eder, sizi ayakkabılarınızdan başlayıp süzdükten sonra beyin nöronlarını harekete geçirir ve kendisi dahi farkında olmadan beyniyle size 10 üzerinden bir puan verir. en az 8 ki 7,5 bile kurtarmaz. işte şimdi bittiniz! hanım kızımız hala bakıyor mu, uff, puff triplerine girer, kolunda saat varsa zırt pırt ona bakar durur.
3) gerçekten sizden hoşlanan kızlarımız : detaya gerek yok bu kızlarımızda ikiye ayrılır.
a) r11 ile sizin fakültenizden sonra inecektir, siz kızdan önce inmek zorundasınızdır. yahut tramvaya giden ringlerden birine bindiyseniz tramvayda sizden önce inecektir, ya da siz ondan önce.
b) daha kötüsü tramvaya da binmeyebilir bunlar. orada inip aşağıya yürüyeni mi dersiniz, oradaki ekspresslerden birine binen mi dersiniiizz.
sonuç olarak; kesişmek insana zarar verir, ama bizi öldürmeyen şey de güçlendirir ;)

Yorumlar

anonim
tramvay da ya sizden önce inecektir ya da siz ondan önce cümlesi bomba yalnız başka ihtimal kaldı mı acabası 😄