naberla
şu sıkıntı mı bi paylaşıyım umarım delirmemişimdir. İnsanlarla gözgöze gelemiyorum yada gidip tanışmak konuşmak istemiyorum.(konuşuncada susmuyorum). okulda olsun dışarıda olsun çok hoş insanlar görüyorum hoşluklarıda 2 dk sürmüyor. yanlış anlamayın sadece sevgil anlamında da demiyorum herkes için geçerli. nasıl çözecem ben bu durumu, birde işin kötü tarafı mutsuz da değilim yada mutsuzum bilmiyorum. anlayacağınız kafalar karışık.

Yorumlar

anonim
ruh eşimi buldum 😲😲😲 ben de aynıyım yaa.dışarıdan bakınca çok nemrut görünüyorum ama beni tanıyanlarla gayet iyi anlasabiliyorum.ve gerçekten mutlu muyum mutsuz muyum biliyorum.
naberla
aynen tanışınca aaa sen hiç böyle gözükmüyordun laflarını çok duydum ruh ikizim olduğunu görmek güzel @anonim_bayan
anonim
kendini insanlara karşı tam anlamıyla tanıyınca açan birisin sanirim. kafan uyup sohbet kurulunca sen sen oluyorsun anladığım kadarıyla. peki bir şey soracağım tanışmak konuşmak istememe sebebin çekinmek mi yoksa cidden iletişim kurmak istemiyor musun?
(bu arada ben ilk yazan anonim değilim başka birisiyim de artık cidden bir nick almalıyım 😂)
naberla
çekiniyor muyum istemiyor muyum orasıda karışık bazen çekiniyorum bazen umrumda bile olmuyor kafa karışık anlayacağın bende çözrmiyorum ama mutsuz da değilim yani iyi gibi de böyle anlayacağın kafalar karışık
anonim
iyi de gibiyse akışına bırak o zaman, zamanla daha iyi hissedersin ve bu karışıklık geçer umarım 👍👍
anonim
@anonim_bayan ben ilk yorum yapan anonim_bayan bayan olarak ruk eşime verdiğin tavsiyeleri kendi üzerime de aldım yani şey olmasın 😃😃😃
naberla
ben ilk anonim olan diyor ahahahaha 😀 çok yaşayın emi 😘