anneyemektenevar
tanışmak amacıyla yanına gelen erkeğe kızlarımızın verdiği tepkiler 4'e ayrılır:
1)tepki vermeyenler : adından da bellidir. genellikle bu kızlarımızı yalnız başınıza yakalamanız mümkün değildir. yanında muhakkak minimum 1 tane kankitosu vardır. bir insan bakışlarıyla 3 harfli bir kelimeyi söyleyebilir mi diye bir soru kafanızdan geçiyorsa ya da geçmişse -geçmemişse muhakkak geçecektir- ''gel!'' dir. gidersiniz. sizden belki de gerçekten hoşlanmıştır ama yanındaki arkadaşına basit görünmemek yahutta arkadaşına ''bak beni beğenenenler var yanıma da geldi ama nasıl reddettim'' diyebilmek için tepkisiz kalırlar.
2)''neden?''ci kızlarımız : yahu gelmişim yanına sıcacık bir tebessümle ''merhaba'' demişim, niye böyle yaptın ki ne saçma bir hatunsun diyeceğiniz kız modeli. bunlar var ya fena fena..
e : erkek
k : kız
e : merhaba
k (şaşkın) : merhaba?
e : seni gördüm cart curt cart curt tanışmak istiyorum.
k : neden?
bak hele bak.. yıllarca içinde sakladığı descartes,platon,aristo,protagoras bunların hepsini çıkardı içinden. kız bildiğiniz septisizm(şüphecilik) akımının kurucusu çıktı olm. olm sen nerden buldun bu kızı? soruya bak ''neden?'' , bence bu soruyu sorduktan sonra bir thug life videosu hazırlamalıyız hanım kızımıza. muhtemelen gece kafasına koyduğunda kızımız da düşünecektir ''neden?'' diye. peki sen hemcinsim, sen ne diyeceksin neden diye? ulan ben hiç düşünmedim ki neden? hoşlandım işte. alt tarafı tanışmak istedim dimi ama sanki gel element incelicez, gel atom parçalicaz dedim de neden diye soruyorsun. ilahı kızlarımız..
3)''erkek arkadaşım var'' ''hazır değilimci'' kızlarımız : kategori isminden de belli. burada değinilmesi gereken şey şu; eğer erkek gidip bu cevabı aldıysa ve onu izleyen arkadaş grubu varsa erkeğin muhakkak aklına şunu sokacak; ''olm sevgilisi falan yoktur beğenmemiş işte seni bahane sunmuş'' şak!! lambalar yanar.. erkek kişisi ''harbiden lan sevgilisi olsa beni niye kessin ki?'' diye düşünmeye başlar. sahiden kızlar hiç erkek arkadaşım var diye beğenmediğiniz bir erkeği sırf başınızdan savmak için yalan konuştunuz mu bu şekilde? ama ikincisi kesinlikle bahane, ben buna yürekten inanıyorum.
4)''reddedeceğini bilip omüdedikoduya mavi montlu çocuk bakmayla olmaz niye gelmedin yaaaacı kızlarımız'' : 4.madde değiştirilmesi teklif dahi edilemeyen tek madde. ilk 3 maddeyi de özetler efenim.

saygılar..

Yorumlar

anonimuser236
@chiko seni küçük aptal beni ifşa edebileceğini mi sandın?